Ενθουσιασμένη από το «SUPERG!RL» η Stefania που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Την πρώτη της επαφή με τους Έλληνες δημοσιογράφους είχε η Στεφανία Λυμπερακάκη (Stefania), η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Η συνάντηση γνωριμίας έγινε στην είσοδο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, λίγη ώρα πριν η νεαρή τραγουδίστρια αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου ζει με την οικογένειά της.

Απαντώντας σε ερωτήσεις η 18χρονη Stefania αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο, ο οποίος έγραψε το τραγούδι «SUPERG!RL» το οποίο θα ερμηνεύσει στον 65ο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, λέγοντας ότι ήταν αυτή που προσέγγισε τον μουσικοσυνθέτη.

«Πήγα και γνώρισα τον Δημήτρη, και του είπα μου αρέσεις και θέλω πολύ να πάω στην Eurovision, και μου είπε αν θέλεις να κάνουμε ένα ντέμο. Τραγούδησα τέσσερα τραγούδια και το SUPERG!RL ήταν νούμερο ένα», είπε η Stefania και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν πρωτάκουσε το «SUPERG!RL».

Η Stefania είπε ακόμα ότι επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα για να δει τον παππού και τη γιαγιά της, είπε ακόμα της αρέσει η ελληνική κουζίνα λέγοντας «μου αρέσει πολύ ο κόκκινος τραχανάς, έτσι όπως τον φτιάχνει η γιαγιά μου» και συμπλήρωσε ότι τώρα θα βρίσκεται πιο συχνά στην Ελλάδα, ενώ τώρα επιστρέφει στην Ολλανδία για να ετοιμάσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοντόπουλος είπε ότι το τραγούδι είναι ποπ με έθνικ στοιχεία, ενώ οι στίχοι του είναι κάπως αυτοβιογραφικοί και αναφέρονται στους νέους ανθρώπους που όταν πιστέψουν στις δυνάμεις τους, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Για την πρώτη του επαφή με την Stefania είπε ότι είδε ένα μικρό κοριτσάκι που του ζήτησε συνεργασία. «Ψάξαμε με τους συνεργάτες μου και είδα τι έχει κάνει έως τώρα στη χώρα της, μετά αποφασίσαμε να τη φέρουμε και να δοκιμάσουμε».

Την νεαρή τραγουδίστρια συνόδευσε ο πατέρας της Σπύρος ο οποίος είπε ότι τις επόμενες ημέρες η Stefania θα εμφανιστεί σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα της Ολλανδίας όπου την περιμένουν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!