Ελληνικό Airplay Chart: Νέα είσοδος από την Καίτη Γαρμπή

Για πέμπτη συνεχόμενη εβδομάδα διατηρείται ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart με την επιτυχία «Χορεύω», που θυμίζει καλοκαίρι ακόμα και μέσα στη φθινοπωρινή αύρα του Οκτωβρίου.

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με αγαπημένα τραγούδια που έδωσαν άλλη μορφή στα καλοκαίρια μας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έβαλε το αποτύπωμά του σε ένα μελωδικό τραγούδι γεμάτο αισιοδοξία και φως.

Το video clip του «Χορεύω» μεταφέρει στις οθόνες μας μοναδικές εικόνες και μαγευτικά τοπία γεμάτα χρώμα που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό καλοκαίρι και την αέρινη αύρα του τραγουδιού.

Τη μουσική του «Χορεύω» έχουν γράψει ο Κριστιάν Εφραιμίδης και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στη Σοφία Παπαβασιλείου.

Νέες είσοδοι

«Αχ Να Σε Ξέχναγα» – Onirama (No. 18)

Το single «Αχ Να Σε Ξέχναγα» των Onirama επιστρέφει στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το πιο δυναμικό συγκρότημα παρουσίασε μία καινούργια μουσική πρόταση μετά την επιτυχία «Πού Ήσουν Χτες» που παρέμεινε για οκτώ συνεχόμενους μήνες στο Ελληνικό Airplay Chart.

Οι Onirama συνδυάζουν στον καμβά του «Αχ Να Σε Ξέχναγα» ελληνικά ηχοχρώματα χρησιμοποιώντας κρητική λύρα και ούτι, διατηρώντας συγχρόνως τη γνώριμη pop rock κουλτούρα τους.

Το «Αχ Να Σε Ξέχναγα» έχει βρεθεί ήδη στην κατάταξη για 23 (12+11) εβδομάδες συνολικά.

«Σ’ Όποιον Αρέσω» – Καίτη Γαρμπή (No. 19)

Η Καίτη Γαρμπή συνεχίζει σε ρυθμό επιτυχιών.

Το «Σ’ Όποιον Αρέσω» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι από τη δισκογραφική επανασύνδεσή της με τον Φοίβο και διαδέχεται τις επιτυχίες «Ήλιος Δε Βγαίνει Αν Δεν Πεις Καλημέρα» και «Κορμιά Χαμένα», που διέγραψαν τη δική τους πορεία στο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Μέσα από το music video για το «Σ’ Όποιον Αρέσω», η Καίτη Γαρμπή παίρνει δημόσια θέση απέναντι στα κάθε είδους στερεότυπα, αντιλήψεις και διακρίσεις, που κατηγοριοποιούν τους ανθρώπους με βάση το φύλο, την εξωτερική εμφάνιση, την καταγωγή και τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Πηγή : hit-channel.com

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!