Ελένη Ψυχούλη: Σχεδίαζα πολλά χρόνια να φύγω από την Αθήνα, πούλησα τα πάντα και έφυγα για Πήλιο

Όταν η Ελένη Ψυχούλη με μια βαλίτσα στο χέρι άφηνε πίσω, τη γενέτειρά της, τον πανέμορφο Βόλο, μάλλον δεν είχε στο μυαλό της, ότι χρόνια αργότερα θα επέστρεφε για να μείνει μόνιμα.

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Εμείς” και μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της Πήλιο αλλά και για το πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις στη ζωή της.

«Έρχονται όλο και περισσότεροι άνθρωποι στο Πήλιο», είπε η Ελένη Ψυχούλη και συνέχισε τονίζοντας: «Σχεδίαζα πολλά χρόνια να φύγω από την Αθήνα, πούλησα τα πάντα και έφυγα».

Ακόμα, η γνωστή σεφ αναφέρθηκε στην τηλεόραση, αλλά και στις σχέσεις. Η Ελένη Ψυχούλη είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτό που μου έμαθε η ζωή μέσα από την πείρα είναι ότι τελικά οι σχέσεις δεν είναι απαραίτητες. Μπορεί να υπάρχουν και διαφορετικοί έρωτες! Ας πούμε εγώ συνειδητοποίησα πολύ μεγάλη ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή. Όσο κι αν αυτό ακούγεται κακό» πρόσθεσε και κατέληξε:

«Επειδή αγαπάω τόσο πολύ εμένα και με βρίσκω τόσο ιδανική για μένα και τόσο ακατάλληλη για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο και δύσκολη, μπορώ να καταλάβω και τους άλλους».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!