Δύσκολες στιγμές για τον Γρηγόρη Γκουντάρα: «Το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, καταστροφή»


Δύσκολες είναι οι στιγμές που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο δημοσιογράφος μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagra αποκάλυψε πως αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι όπου ζει με τη σύζυγό του εδώ και 18 χρόνια, στο οποίο γεννήθηκαν και τα δυο του παιδιά, λόγω αδυναμίας αποπληρωμής του δανείου που είχε πάρει για να το αγοράσει.

«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005,πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε(πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;;» Φυσικά απαντάω με χαρά…Πως θα γίνει αυτό;;;

Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ‼️) Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ@@@@ένο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ).

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️Και όπως έχουμε ξαναπεί, υψεΥΓΕΙΑ μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε. Υ.Γ. 1.Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα(ήταν 30 εκατοστά τότε),όταν μπήκα στο σπίτι… Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα(ήταν 15 εκατοστά τότε),το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας. ΑΥΤΑ» γράφει στην ανάρτησή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!