Διάσημη Ελληνίδα κρεμάστηκε στο μπαλκόνι για μια αγάπη!


Μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο Πρωινό που τους έκανε όλους να μείνουν «κάγκελο».
Σήμερα στο Πρωινό είχαν συνέντευξη της γνωστής Ελληνίδας στιχουργού, Σόφης Παππά, η οποία σόκαρε με την αποκάλυψη που έκανε για το παρελθόν της.

«Έξι χρόνια μετά τη μεγάλη απώλεια του συζύγου μου, πατάω στα πόδια μου ξανά. Δέχτηκα πολύ αγάπη και έδωσα αγάπη» και συνέχισε «Όταν στα 18 σου έχει κρεμαστεί από τον τρίτο σε μπαλκόνι για μια αγάπη… Πως αλλιώς μπορείς να γράψεις τραγούδια για την αγάπη»;
Για τη διαμάχη με τον Στέλιο Διονυσίου για το τραγούδι Τρένο που έχει ερμηνεύσει η Άννα Βίσση, η Σόφη Παππά απάντησε χαρακτηριστικά: «Όταν κάθεσαι στην τηλεόραση και βλέπεις το παράπονο ενός παιδιού που το αγαπάς πολύ, να εκφράζει παράπονο ότι του πήραν το κομμάτι και ότι κάποια στιγμή θα το πει γιατί είναι δικό του! Δεν κατάλαβα. Το Τρένο το έχουν πει άπειροι τραγουδιστές, ο Δημήτρης Κόκοτας, η Λένα Παπαδοπούλου, το είχε ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος μου είπε ότι δεν έφτασε ποτέ στα χέρια του… Εγώ πιστεύω ότι περίμενε την Άννα. Δεν είμαι εγώ που αποφασίζω. Η εταιρεία προφανώς δεν ήθελε να τον πάει προς τα εκεί γιατί είναι μια μπαλάντα πιο γυναικεία».

The post Διάσημη Ελληνίδα κρεμάστηκε στο μπαλκόνι για μια αγάπη! appeared first on MediaFree.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!