Γιατί οι εσωστρεφείς τύποι είναι και οι καλύτεροι στο κρεβάτι

Δεν σου έριξε ούτε βλέμμα. Ούτε λόγος για να σου μιλήσει. Ωστόσο με τα τσαλίμια σου τον έριξες και θα σε βγάλει και ραντεβού. Οι φιλενάδες σου σε έχουν τρελάνει ότι πιο βαρετό σεξ από αυτό που θα κάνεις με τον “αμίλητο”, δεν θα έχεις ξαναδοκιμάσει.

Μην ακούς τίποτα. Μουγγός στο μάτι, λαλίστατος στο κρεβάτι. Μιλάει η πείρα λοιπόν, και εξηγεί γιατί αυτά τα εσωστρεφή αγόρια, στο σεξ είναι τυφώνες.

Δεν είναι φαφλατάδες
Την παροιμία όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι τη θυμάσαι; Κάπως έτσι πάνε τα πράγματα και στο σεξ. Αυτοί που δεν χάνουν χρόνο στο merchandising, πουλάνε όντως το προϊόν, αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς το θελουν
Ακριβώς επειδή με τα λόγια δεν τα πάνε και τόσο καλά, έχουν μάθει να μιλάνε με τις πράξεις.

Κάνουν focus
Σε εσένα και την απόλαυσή σας! Γνωρίζουν ότι το σεξ είναι παιχνίδι για δύο και όχι για έναν, και δίνουν την προσοχή τους εκεί που πρέπει.

Ξέρουν πότε να σωπαίνουν
Αφού είναι η δεύτερη φύση τους. Δεν θα τους ακούσεις να λένε υπερβολές στο κρεβάτι αλλά ό,τι πουν θα είναι αρκετό για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου.

Έχουν εμπειρία
Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Θα χρησιμοποιήσουμε πάλι μια παροιμία: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Άλλωστε σκέψου ότι αυτή η sexy ηρεμία που έλκει εσένα, έλκει και πολλές, πολλές άλλες.

Εκπλήσσουν
Ακριβώς επειδή δεν περιμένεις τέτοια ένταση και τόσο σεξουαλισμό, φαίνονται τελικά ακόμα καλύτεροι εραστές από αυτούς που το περίμενες.

Πηγή: followme.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!