Γιατί η Νανά Παλαιτσάκη δεν εμφανίζεται στα «Αποκαλυπτικά»;


Τον τελευταίο αρκετό καιρό η Νανά Παλαιτσάκη δεν εμφανίζεται στο πάνελ της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη. Η αλήθεια είναι πως σταμάτησε να εμφανίζεται την ίδια περίπου περίοδο που γύρισε στην εκπομπή απο το ταξίδι της στις ΗΠΑ η Αλεξάνδρα Τσόλκα.
Όλο αυτό δημιούργησε μια παραφιλολογία για τις σχέσεις των δυο γυναικών  και πολλοί είδαν ίντριγκα εκεί που δεν υπάρχει…
Ο λόγος που η Νανά δεν εμφανίζεται στην εκπομπή είναι ένα μικρό ζήτημα υγείας που την ταλαιπωρεί και οι γιατροί της συνέστησαν ολιγοήμερη ξεκούραση. Οπότε αμέσως μετά τις γιορτές θα βρίσκεται και πάλι στο πλατό της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».
Η Νανά βρέθηκε στο Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν όπου έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο facebook:

Η Νανά είναι απο τους ανθρώπους που δεν λυγίζουν μπροστά στις δυσκολίες. Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People είχε δηλώσει για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρούσε:
«Ήταν 2009, όταν ένας γιατρός μού ανακοίνωσε πως έχω έξι μήνες ζωή. Αυτή τη στιγμή η υγεία μου είναι σε διαδικασία ελέγχου.
Κάθε μήνα κάνω κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις, από τις οποίες και θα εξαρτηθεί ο επόμενος μήνας. Όπως καταλαβαίνεις, δεν έχω κανένα περιθώριο να χάνω τις στιγμές. Η γιατρός μου, Ελίνα Βερβεσού, στο Ερρίκος Ντυνάν με την επιστημονική της κατάρτιση με κάνει να νιώθω εξαιρετικά καλά.
Πλέον, αντιμετωπίζω τόσο κωμικά και γελοία ορισμένα πράγματα, που απλά τα βλέπω και δεν συμμετέχω. Βέβαια, υπήρχε μια περίοδος δύο περίπου ετών που κλείστηκα στον εαυτό μου. Ήμουν κάτω από την επίδραση μετα-τραυματικού σοκ. Αυτό περιγράφω και στο βιβλίο μου Εγώ Και ο Ψυχίατρος. Ουσιαστικά συμβαίνει αυτό που έλεγε ο Ιπποκράτης: Οι άνθρωποι δεν αρρωσταίνουμε. Αυτοκτονούμε και επιλέγουμε τη νόσο από την οποία θα πεθάνουμε. Ο τρόπος σκέψης μάς τοξινώνει. Πλέον, άλλαξα τον τρόπο που σκέφτομαι. Έμαθα να λέω “όχι”. Οτιδήποτε σε κάνει να μην περνάς καλά, είτε αυτό είναι άνθρωπος είτε αντικείμενο είτε κατάσταση, πρέπει να το κόβεις μαχαίρι. Δεν πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην κακοποίηση του εαυτού μας από τρίτους, διαφορετικά θα αρρωστήσουμε. Μετά από αυτό που μου έτυχε, κατάλαβα τι σημαίνει να χαίρεσαι την κάθε στιγμή.»

The post Γιατί η Νανά Παλαιτσάκη δεν εμφανίζεται στα «Αποκαλυπτικά»; appeared first on MediaFree.

πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!