Γιάννης Πουλόπουλος: «Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά»


Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 13/6 ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σύμφωνο συμβίωσης, τη σχέση του, αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να μιλήσει τα τελευταία χρόνια για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

«Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης και πρέπει να ήμουν το νούμερο 2 στην Ελλάδα. Το έκανα το 2016 και πολύ συνειδητά. Το κράτησα για εμένα και για τον άνθρωπό μου γιατί δεν ήθελα τέτοιου τύπου δημοσιότητα. Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα πιο ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή, είναι επειδή αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Και συνέχισε: «Θα ήθελα το αποτύπωμά μου να μην είναι μόνο η Eurovision που την αγαπώ και την υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά να δώσω ένα boost σε νέα παιδιά που μπερδεύτηκαν πολύ. Βρήκα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό πολύ αργά. Υπάρχει λόγος για αυτό».

«Υπήρχε ένα πένθος στην οικογένεια πολύ μεγάλο κι έχασα τον αδερφό μου σε ηλικία 20 χρονών. Ήμουν ένα παιδί που ήταν μονίμως μέσα στα βιβλία, δεν είχε παρέες και δεν έπαιζε. Μετά ταλαιπωρήθηκα από τον ίδιο μου τον εαυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μιλώ πια για τον άνθρωπό μου. Όπως ο Μπισμπίκης μπορεί να μιλά για την Βανδή και τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε, έτσι θέλω κι εγώ επειδή έχω 14 χρόνια σχέση να μπορώ να μιλώ για τον άνθρωπό μου δημόσια και να μην γίνεται αυτό είδηση» πρόσθεσε κλείνοντας ο Γιάννης Πουλόπουλος.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!