Βγάλε όλα τα ρούχα σου εκτός από τις γόβες!

Είναι μια γοητεία. Από εκείνες, που ήχος ενός ζευγαριού πάνω στο πεζοδρόμιο, είναι αρκετός για να διακόψει αστραπιαία κάθε αντρική συζήτηση. Μάλιστα, όσο πιο ψηλές, τόσο καλύτερα. Γιατί στη θέα μιας ψηλής γόβας στιλέτου, που χάνεται μέσα στο σκοτάδι της νύχτας, ξυπνάνε φαντασίες.

Αν και μικρό, αυτό το σέξι έργο τέχνης και σύμβολο της θηλυκότητας –όπου στη θέα του και μόνο, ένα γυναικείο πόδι εξυψώνεται στα ουράνια– δεν αφήνει ασυγκίνητο κανένα αντρικό μάτι ή καλύτερα εγκέφαλο ερέθισμα.

Περίεργο πράγμα ο εγκέφαλος. Από εκείνες τις περιπτώσεις όπου μπορεί να χαθεί ανάμεσα σε δύο μάτια. Και την ίδια στιγμή να θέλει, τα δύο του μάτια, να χαθούν μπροστά στη θέα ενός γυμνού κορμιού.

Άσε, λοιπόν, τη φαντασίωση στην άκρη. Η διέγερση μπορεί και πρέπει να είναι ένα παιχνίδι για δύο. Γιατί στο σεξ δεν υπάρχουν ισχυρά φύλα. Δεν υπάρχουν κανόνες. Δεν υπάρχουν τα «πρέπει» και τα «μη».

Βάλε λοιπόν, εκείνες, τις γόβες σου στιλέτο. Όχι παντόφλες ή χοντροκομμένες μπότες. Βάλε και λίγο απ’ εκείνο το άρωμα που αρέσει. Όχι ποσότητα. Τόσο που να μπορεί να  ξεγελάει. Φόρεσε αρκετή αυτοπεποίθηση και τίποτε άλλο.

Έπειτα φρόντισε στο κάθε περπάτημά σου αυτό το τικ τακ  να χτυπάει τον εγκέφαλο. Να χτυπάει εκείνο το σημείο  όπου κανένας δε θα μπορεί να ξεφύγει απ’ την αίσθηση να θέλει να χαθεί ανάμεσα στα βήματά σου.

Κι αν το περπάτημα το εξαντλήσαμε, ξάπλωσε στο κρεβάτι μ’ αυτές. Θα καταλάβεις πόσο εύκολο είναι –κι εκεί– κάποιος να χαθεί ανάμεσά τους. Θα καταλάβεις πως ένα τακούνι δείχνει την αίσθηση και την προβολή της αντίστασής σου, της άμυνάς σου.

Και πλέον παίξε με τους δικούς σου όρους. Μ’ εκείνους όπου το πόδια σου μπορούν να τυλιχτούν γύρω απ’ ένα αντρικό κορμί. Μ’ εκείνους όπου τα φιλιά θα ξεκινήσουν αντίστροφα. Μ’ εκείνους όπου ένα αντρικό μυαλό μπορεί να χαθεί ανάμεσα και μέσα στο κορμί σου. Απ’ εκείνους όπου ένα «στιλέτο» μπορεί να γίνει το τέλειο φονικό όπλο στο σεξ.

Ένα όπλο, που θα πληγώσει ευχάριστα. Τόσο ευχάριστα, που την επόμενη μέρα κανένας δε θα έχει μετανιώσει για τα σημάδια. Κανένας δε θα αναρωτιέται για το «λάθος» και το «σωστό».  Άλλωστε, στο σεξ όλα επιτρέπονται. Ακόμα κι εκείνα που για μερικούς ακούγονται περίεργα.

Κι αν θεωρείς ότι οι γόβες αποτελούν το απόλυτο γυναικείο «φετίχ», ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις ότι στην ιδέα τους και μόνο πολλοί άντρες λύγισαν. Πολλοί είναι εκείνοι που θόλωσαν. Πολλοί είναι εκείνοι που παραμίλησαν κι ακόμη περισσότεροι εκείνοι που θα χαζέψουν.

Επομένως μην μπερδεύεις το μυαλό σου. Τα πράγματα είναι απλά. Κοινώς, βγάλε τα ρούχα σου. Όλα. Εκτός απ’ τα παπούτσια σου. Τα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν θα είναι αρκετά για να σου αποδείξουν ότι ακόμα κι αν η θερμοκρασία έξω είναι μείον, μπορεί και ν’ ανέβει. Τόσο που δε θα μπορείς να φανταστείς.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: klik.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!