Βανέσα Μπράιαντ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κόμπε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι λεπτομέρειες της κηδείας


Κάθε χρόνο τέτοια μέρα συνήθιζαν να την περνάνε μαζί. Φέτος, η Βανέσα Μπράιαντ και οι τρεις κόρες της δεν θα είχαν στο πλάι τους τον μπαμπά Κόμπε και τη Τζίτζι. Δεν θα τους είχαν σωματικά, καθώς πνευματικά και ψυχικά είναι μαζί τους.

Έτσι, τη φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Βανέσα θέλησε να αφιερώσει ένα μήνυμα αγάπης προς τους αδίκως και προώρα νεκρούς ανθρώπους της.

«Θα είσαι ο παντοτινός Βαλεντίνος μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Μου λείπεις τόσο πολύ σε αυτή την τόσο αγαπημένη σου ημέρα. Σε αγαπώ για πάντα. Φιλιά σε σένα και την κόρη μας Τζίτζι στον παράδεισο. Με όλη μου την αγάπη, η παντοτινή σου boo-boo» έγραψε στο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, με μια φωτογραφία της με τον Κόμπε Μπράιαντ να την αγκαλιάζει και να την φιλά, να επενδύεται από ένα τραγούδι της Λόριν Χιλ με ιδιαίτερους στίχους.

«Αν και υποφέρω, δεν θα το μισήσω. Θα αντέξω ότι έρθει γιατί είναι ό,τι έχω και πες του πως τον έχω ανάγκη πολύ» λέει μεταξύ άλλων το τραγούδι.

View this post on Instagram

To my forever Valentine, I love you so much. Missing you so much on your favorite holiday. Te amo per sempre. Kisses to you and Gigi in heaven. Happy Valentine’s Day, my babies. With all my love, your boo-boo. song: Tell Him @mslaurynhill

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 14, 2020 at 1:43pm PST

Ως προς το ύστατο χαίρε προς τον Κόμπε Μπράιαντ και τη Τζίτζι, μετά την τελετή για την οικογένεια και τους φίλους που έγινε στις 7 Φεβρουαρίου, την Κυριακή 24/02 θα σειστεί το Λος Άντζελες. Το Staples Center των Λέικερς αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά, με την ομάδα του Κόμπε να ανακοινώνει πως θα υπάρχουν εισιτήρια και θα είναι συγκεκριμένος ο αριθμός των ανθρώπων που θα μπει στο γήπεδο.

Έγινε η κηδεία Κόμπι και Τζιάνα Μπράιαντ – Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου τους

Το εισιτήριο, όπως και η ημερομηνία, έχει συμβολικό αριθμό στα 224 δολάρια, δηλαδή το 2 και το 24, τα νούμερα που φορούσαν ο Κόμπε και η Τζίτζι στην μπασκετική τους διαδρομή. Η επιμνημόσυνη δέηση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και κατ΄επιθυμία της Βανέσα, θα είναι «Celebration of Life» του άντρα και της κόρης της, κι όχι ένα μοιρολόι.

View this post on Instagram

#2, #24, #20 years as a Laker and the amount of years Kob and I were together ❤❤??

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on Feb 7, 2020 at 9:49am PST

The post Βανέσα Μπράιαντ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον Κόμπε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι λεπτομέρειες της κηδείας appeared first on Peoplegreece.com.



πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!