Αυτό είναι το σεξ του μέλλοντος!

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε την “ερωτική” επαφή ανθρώπων με κούκλες που μοιάζουν πολύ με το ανθρώπινο σώμα… Η τεχνολογία όμως προχωρά με ταχείς ρυθμούς και υπόσχεται σεξ με ανδροειδή, ρομπότ δηλαδή που θα ικανοποιούν τις σεξουαλικές ανάγκες!

 

 

Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται το γεγονός είναι ότι ήδη κάποια ανδροειδή έχουν κατασκευαστεί. Πολλοί μιλούν για μια διαφορετική θεώρηση του σεξ και πιστεύουν πως τα ανδροειδή αυτά θα προσφέρονται ακόμα και για την πρώτη ερωτική εμπειρία των νέων! Στο Φεστιβάλ Επιστήμης του Cheltenham, ο καθηγητής Noel Sharkey, από το Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ, μίλησε για τις αρνητικές συνέπειες

«Το σεξ με ρομπότ είναι ήδη διαθέσιμο και μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα έχει εξαπλωθεί αρκετά… Τα νέα παιδιά θα μπαίνουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν την πρώτη ερωτική επαφή με ένα ρομπότ!   Μία γυναίκα και ένας άνδρας δεν είναι μηχανές… Οι άνθρωποι ίσως σταματήσουν να κάνουν κανονικές σχέσεις με κανονικούς συνανθρώπους τους».

Να σημειώσουμε πως ένας στους τέσσερις Βρετανούς βλέπουν θετικά την προοπτική αυτή και δηλώνουν πως θα έκαναν σχέση ή θα παντρεύονταν κιόλας ένα ρομποτ. Καλώς ήλθαμε στην εποχή του παραλόγου….

 

sex doll

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!