Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για καλό σεξ μέσα στο γάμο

Μια σχέση μακροχρόνια ή έστω αόριστου χρόνου, αλλά με διάρκεια, είναι μάλλον ένας από τους μεγαλύτερους στόχους όλων των ανθρώπων.

Ενας τέτοιος δεσμός δημιουργεί πάντοτε το αίσθημα της ασφάλειας, της βεβαιότητας, της άνεσης , της μονιμότητας, της οικειότητας και της φερεγγυότητας. Γεννάει την αγάπη.

Ωστόσο, όπως κάθε νόμισμα, έτσι και οι μακροχρόνιες σχέσεις έχουν δύο όψεις. Η μια αυτή που προαναφέρθηκε και η δεύτερη, είναι αυτή που αφορά στην έννοια του πόθου και πιο συγκεκριμένα, στο παράδοξο γεγονός, ότι όταν έχουμε αυτό που τόσο πολύ επιθυμούμε να υπάρχει στη ζωή μας, παύουμε να το ποθούμε ερωτικά, η έλξη ξεθωριάζει και το σεξ μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Πώς όμως μπορεί η σεξουαλική ζωή ανάμεσα στο ζευγάρι και ότι αυτή συνεπάγεται – σωματική και πνευματική σύνδεση αλλά και απόλαυση- να αντέξουν στο χρόνο;

Αν περιμένατε, πως τα παιχνίδια με τα αισθησιακά εσώρουχα θα σας σώσουν, η έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο του Τορόντο και σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζήτημα, αποκαλύπτει ότι το μυστικό του ερωτισμού είναι η «σκληρή» δουλειά.

Στη συγκεκριμένη μελέτη συμμετείχαν 1900 άνθρωποι, τόσο ετεροφυλόφιλοι όσο και του ίδιου φύλου, που ρωτήθηκαν για τις πεποιθήσεις τους σχετικά με τις σχέσεις, αλλά και για το πόσο ικανοποιημένοι ένιωθαν στην ερωτική τους ζωή.

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!