Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έστειλε δεύτερο εξώδικο στην Acun Media

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και την παραγωγή του Survivor All Star.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, που αποβλήθηκε καθώς φέρεται να παραβίασε τους κανονισμούς του παιχνιδιού και να έκανε χρήση κινητού, έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Η  Όλγα Πηλίδη, δικηγόρος τη Ασημίνας Χατζηανδρέου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το δεύτερο εξώδικο που έχει στείλει η πελάτισσά της στην παραγωγή του Survivor.

«Το δεύτερο εξώδικο επιδόθηκε από τη Παρασκευή. Η αιτία του εξωδίκου είναι πως η κ. Χατζηανδρέου δεν έχει πάρει ακόμα την αμοιβλη από τη συμμετοχή κατά παράβαση της σύμβασης».

Όπως αναφέρει η κ. Πηλίδη, υπάρχει συγκεκριμένο άρθρο μέσα στη σύμβαση που αναφέρει πως όλοι οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να λάβουν τις αμοιβές τους, αφού παρουσιαστεί το επεισόδιο της αποχώρησής τους στην τηλεόραση έως 30 ημέρες μετά.

«Πλέον, δεν τίθεται θέμα επικοινωνίας αφού και ο ίδιος ο παραγωγός σε τουρκικό κανάλι ομολόγησε πως δεν υπήρχε επικοινωνία. Άρα η πελάτισσά μου δεν φταίει σε κάτι. Εμείς συνεχίσουμε κανονικά τις διαδικασίες και δεν θα σταματήσουμε.  Θέλω να υπενθυμίσω, πως μετά το πρώτο μας εξώδικο, της έστειλαν εξώδικο από την παραγωγή στο οποίο έγραφαν πως είχε χρησιμοποιήσει κινητό, και τώρα παραδέχονται πως δεν ισχύει».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!