Αγριες Μέλισσες: Ο Κυπραίος εμπλέκεται σε δολοφονία-σοκ

 Την συμπάθεια στο πρόσωπο του Κυπραίου μετά την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του, διαδέχεται η καχυποψία στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη, που αρχικά προσέτρεξε στο προσκέφαλο του Κυπραίου μετά τον τραυματισμό του, οργισμένη απ’ τις αποκαλύψεις του, του ζητάει να μείνει μακριά της, αφήνοντάς τον βαθιά πληγωμένο.

Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι, κανείς δεν δείχνει να πιστεύει την ιστορία που κατέθεσε ο Μελέτης και ο Κυπραίος. Ο τελευταίος, φαίνεται πως έχει αποδεχτεί την προσφορά του Δούκα και συναινεί να καλύψει το ψυχοπαίδι του προύχοντα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Κάπως έτσι, όλοι στο χωριό αρχίζουν πλέον ν’ αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον μυστηριώδη ξένο που ακούει στο όνομα Θωμάς Κυπραίος.

Μετά τις αποκαλύψεις της για τη συμπεριφορά της Μυρσίνης, η Ασημίνα αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Σεβαστών και να επιστρέψει στις αδερφές της, στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες». Ωστόσο, ο Νικηφόρος παίρνει με το [έτσι θέλω» την Ασημίνα απ’ το πατρικό της και αποφασίζει να μετακομίσουν σε άλλο σπίτι. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να αλλάξει γνώμη στο γιο της ή οι σχέσεις του Νικηφόρου με την οικογένειά του θα διαταραχθούν οριστικά;
Η Ελένη πάει στο σπίτι των Σεβαστών

Η Ελένη μαθαίνει για τον τσακωμό της Ασημίνας και της Μυρσίνης και αποφασίζει να την γλυτώσει απ’ τα χέρια των Σεβαστών, στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Εδώ και αρκετό καιρό η Θεοδοσία έχει ξεκινήσει έναν ψυχολογικό πόλεμο σε βάρος της Ελένης, διαδίδοντας στο Διαφάνι πως εκείνη επιχείρησε να της «αρπάξει» τον άντρα. Στο επεισόδιο της Τετάρτης στις «Άγριες Μέλισσες», ο Λάμπρος μαθαίνει πως η γυναίκα του διαβάλλει την Ελένη στους συγχωριανούς τους και συγκρούεται έντονα μαζί της.

Τέλος, ο Κυπραίος ανακαλύπτει συγκλονισμένος πως ένα ένοχο μυστικό του συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν του Νέστορα. Συνειδητοποιεί πως έχει παίξει ενεργό ρόλο στη δολοφονία του γιου του απόστρατου αξιωματικού από τις «Άγριες Μέλισσες».

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!