Έχεις καιρό να κάνεις σεξ;

Είσαι σε αυτήν την φάση της ζωής σου που το σεξ δεν υπάρχει στην καθημερινότητά σου. Εντάξει, δεν πειράζει (πολύ). Δεδομένου όμως ότι η σεξουαλική πράξη βοηθάει αρκετά τον οργανισμό σου, προφανώς θα έχεις κάποιες συνέπειες από την αποχή, όπως για παράδειγμα πολύ άγχος. Βέβαια, υπάρχει και ένα θετικό. Όπως και να ‘χει, στο σώμα σου συμβαίνουν τα παρακάτω όταν έχεις καιρό να βρεθείς με κάποιον ερωτικά:

1. Αρρωσταίνεις εύκολα

Το ανοσοποιητικό σου σύστημα γίνεται ευάλωτο με αποτελέσμα να υποκύπτει πολύ συχνά σε ασθένειες, κρυολογήματα και μολύνσεις. Στην αντίθετη περίπτωση, ο οργανισμός μπορεί να τα μπλοκάρει όλα αυτά.

2. Η λίμπιντο πέφτει

Όσο το αφήνεις, σε αφήνει. Εντάξει υπερβολή, ωστόσο όταν έχεις καιρό να κάνεις σεξ χάνεις και την επιθυμία γι’αυτό. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα περιορίζει την έκκριση ορμονών για την σεξουαλική διέγερση και κάπως έτσι καταλήγεις να μετράς μήνες αποχής.

3. Άγχος, άγχος, άγχος

Είναι γνωστό ότι το σεξ βοηθαει στην απομάκρυνση του άγχους σε μεγάλο βαθμό, οπότε μη σου κάνει εντύπωση αν το τελευταίο διάστημα αγχώνεσαι για τα πάντα. Αυτό προκύπτει από την υψηλή πίεση στο αίμα που σχετίζεται με το άγχος, όταν δεν έχεις σεξουαλική ζωή.

4. Η υγεία της καρδιάς δεν είναι στα καλύτερα της

Μαζί με την απώλεια του σεξ, χάνεις και την καλή λειτουργία της καρδιάς. Βέβαια, πριν ανησυχήσεις να σου πω ότι αυτό μπορείς να το διορθώσεις και με άλλους παράγοντες, όπως την γυμναστική και το περπάτημα. Πάλι καλα!

5. Θα αργήσεις την επόμενη φορά να υγρανθείς

Όταν θα έρθει η επόμενη φορά που θα βρεθείς ερωτικά με κάποιον, θα χρειαστείς λίγο παραπάνω χρόνο για να νιώσεις υγρή. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί σημαίνει ότι θα πρέπει το ταίρι σου να ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: agapimono.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!