Έβρος: Δεύτερο επεισόδιο με πολίτη που «συνέλαβε» μετανάστες – «Άλλοι τέσσερις καλοί επενδυτές»


Δεύτερο επεισόδιο με πολίτες να έχουν «συλλάβει» μετανάστες στον Έβρο, βλέπει το φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά οι μετανάστες αποκαλούνται «καλοί επενδυτές» από τον πολίτη, ο οποίος τους τράβηξε βίντεο και το δημοσίευσε, εκφράζοντας την απόγνωσή του για την απουσία των αρχών, που δεν τους έχουν συλλάβει.

Στρέφει δε τα βέλη του και προς την Πυροσβεστική και τον Στρατό, υποστηρίζοντας ότι «κάθονται», ενώ «ο τόπος καίγεται», και ότι δεν στέλνουν ούτε ένα αεροπλάνο να σβήσει τις πυρκαγιές, που μαίνονται εδώ και ημέρες στην ευρύτερη περιοχή.

Οι τέσσερις μετανάστες που έχει ακινητοποιήσει διακρίνονται να είναι καθισμένοι στο έδαφος και μάλιστα ο ένας δείχνει να είναι τραυματισμένος. 

«Άλλους τέσσερις, άλλους τέσσερις καλούς επενδυτές… Βλέπετε; Μέρα μεσημέρι. Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Πού είναι οι Αρχές; Άλλους τέσσερις επενδυτές. Παίρνουμε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν βγάζει δίκτυο. Δεν βγάζει δίκτυο. Άλλοι τέσσερις επενδυτές. Καίγεται εδώ, καίγεται ο τόπος καίγεται. Κι είδαμε ο στρατός κι η πυροσβεστική καθόταν. Επάνω καίγονται οι κορυφές και δεν έρχεται ούτε αεροπλάνο να τα σβήσει. Τι γίνεται ρε παιδιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Άλλους τέσσερις επενδυτές εδώ. Τι κάνουμε;» ακούγεται να λέει ο πολίτης που «συνέλαβε» τους τέσσερις  μετανάστες.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!