Άννα Μαρία Βέλλη: Τι είπε για την κακοποίηση που δέχτηκε- «Πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα»


Η Άννα Μαρία Βέλλη σε μία συγκλονιστική ομιλία της στο TEDx, αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της, ενώ παρουσίασε και φωτογραφικό υλικό της ίδιας με μώλωπες. Η γνωστή influencer αφού περιέγραψε την ζωή της και πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας της, ξεκίνησε να μιλάει για όλα όσα έζησε:

 «Στη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα… Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

 «Μπαίνουμε στο νέο σπίτι και όπως φαντάζεστε υπάρχουν έξοδα. Έπιπλα, μικροσυσκευές κ.λπ. Κανένα από αυτά τα αντικείμενα δεν αγοράστηκε ποτέ από εκείνον. Κανένα  δεν αγοράστηκε έστω από κοινού. Όλα αγοράστηκαν από εμένα. Χωρίς να με ενημερώσει ποτέ ότι δεν μπορεί να βοηθήσει ή ότι μπορεί να δώσει μέρος των χρημάτων. Το σπίτι όμως είναι έτοιμο και ήμουν πολύ χαρούμενη. Μέχρι που η πραγματικότητα άρχισε να μου ρίχνει αρχικά μικρές σφαλιάρες – πριν από αυτόν – και μετά μεγαλύτερες. Το μοναδικό έξοδο που έκανε ήταν το ενοίκιο του σπιτιού και αυτό με καθυστέρηση», είπε. 

«Συμμετείχε στο απόλυτο τίποτα. Κάπως έτσι υπήρχαν και οι προστριβές» είπε. «Μάλιστα σε κάποιον τσακωμό μας με είχε πει τσιγκούνα» πρόσθεσε. «Όμως αυτά όλα τα ζούσα για μήνες και ήταν ένα μικρό κομμάτι της καθημερινότητάς μου» συνέχισε. «Το πραγματικό πρόβλημα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν έκανε τίποτα για να βελτιώσει τη ζωή του, τη σχέση μας. Ζούσε ως παράσιτο εις βάρος μου. Και αν τα red flags τελείωναν εκεί, δεν θα τα συζητούσαμε τώρα εδώ». «Στην αρχή της σχέσης μας άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση και όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι».

Μετά από αυτό το συμβάν υπήρχε μια περίοδος ηρεμίας, όμως η κτητικότητα ήταν εκεί. «Ένα βράδυ καθόμασταν και βλέπαμε ταινία όταν χωρίς προφανή λόγο άρχισε να με κατηγορεί ότι φλερτάρω με έναν συνάδερφό μου. Όταν του είπα ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, με κλείδωσε στο δωμάτιο, άρπαξε το κινητό μου και άρχισε να ψάχνει τα “πειστήρια” της παράλληλης σχέσης μου. Όταν δεν βρήκε κάτι, με ξεκλείδωσε από το δωμάτιο συνέχισε να μου φωνάζει και να με βρίζει και εν τέλει πήρε το κεφάλι μου και το κοπάνησε στο πάτωμα με αποτέλεσμα αυτή εδώ τη φωτογραφία» είπε δείχνοντας στο κοινό μία κακοποιημένη εικόνα της. 
Είπε δε ότι όσο εκείνος την κατηγορούσε ότι είχε παράλληλα σχέση εκείνος είχε συνάψει αρκετές. «Πολύ συχνά άκουγα ότι είμαι αντιπαθητική, ξινή, περίεργη. Ακόμα και αν ίσχυαν δε νομίζω ότι είναι κάτι που θα θελες να ακούς από το σύντροφό σου» όπως είπε. Η επαγγελματική της ζωή εξελίσσεται, όλοι χαίρονται δίπλα της εκτός από τον σύντροφό της. Αυτός αρνείται πεισματικά να την συγχαρεί, όπως είπε.

Περιέγραψε δε, και ένα περιστατικό όπου χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε τηλέφωνο και ο μόνος που δεν ήρθε. «Ήταν για καφέ με τους φίλους του». «Με τούτα και με εκείνα έχω αποφασίσει όπως καταλαβαίνετε ότι η σχέση αυτή δεν προχωράει άλλο, συγγνώμη», ανέφερε η Άννα Μαρία Βέλλη. Λέει ότι του δίνει περιθώριο έναν μήνα να φύγει. Εκείνη έμεινε σε μία φίλη της. Όταν επέστρεψε, 3 εβδομάδες αργότερα, τίποτα δε δείχνει ότι ετοιμαζόταν να φύγει. Τσακώνονται για ένα ηχείο και τότε «με πετάει στο πάτωμα, αρχίζει να με κλωτσάει, με τραβάει από τα μαλλιά μου για να με βγάλει έξω από το σπίτι μου χωρίς τα πράγματά μου. Πάει στην ντουλάπα για να που σκίσει τα ρούχα. Με κλειδώνει στην τουαλέτα και περιέργως νιώθω ασφάλεια γιατί συνειδητοποιώ πως είναι σε κρίση και τουλάχιστον εγώ είμαι κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο».

Τότε λέει έστειλε μηνύματα στους φίλους του να τον ηρεμήσουν και στους δικούς της για να τους ενημερώσει τι είχε συμβεί. Τελικά την ξεκλείδωσε και έτρεξε έξω από το σπίτι. «Και έτσι είμαι ακόμα εδώ» είπε μεταξύ άλλων περιγράφοντας την συγκλονιστική της ιστορία. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο του 2021 η δημοφιλής YouTuber ανήρτησε μία φωτογραφία της, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η ίδια έχει μία μελανιά στο μέτωπό της. Τη δημοσίευση συνόδευσε με ένα μήνυμα, όπου μιλούσε για τη βία που υπέστη.πηγήΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!