Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει πώς «έχτισε» τον ρόλο της Μυρσίνης και ποια η μοίρα που την περιμένει

Η Κατερίνα Διδασκάλου συστήθηκε ξανά φέτος στο κοινό μέσω του ρόλου της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες, είναι όμως μια ηθοποιός που για πολλά χρόνια αποτελεί την επιτομή της αξιοπρέπειας στο θεατρικό και τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Εδώ και 9 θεατρικές σεζόν πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Πόρνη Από Κάτω», σε έναν ρόλο που την έχει σημαδέψει περισσότερο από τη Μυρσίνη.

Μιλώντας στο Πρωινό, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε ότι κάθε φορά που αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο, στήνει τη βιογραφία του. Αναπλάθει στοιχεία για τη ζωή του που δεν αναφέρονται στο σενάριο, ώστε να τραβήξει μια πορεία προσέγγισης του ρόλου. Όπως εξηγεί μάλιστα, καταφεύγει και στην αριθμολογία για να φτιάξει τα χαρακτηριστικά του ρόλου.

«Υπάρχουν γυναίκες που έρχονται μετά την παράσταση και μου λένε κλαίγοντας «αλλάζω ρότα στη ζωή μου». Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ένα πολύ καλό κριτήριο να καταλαβαίνει πώς δίνεσαι στην ερμηνεία ενός ρόλου. Πάντα γράφω βιογραφία για τους ρόλους που ερμηνεύω, τι ζώδιο είναι και τέτοια… Η Μυρσίνη είναι Ταύρος γεννημένη 5 Μαΐου. Ένας φίλος αριθμολόγος μου είπε ότι αυτή η γυναίκα έχει αριθμό ζωής 1, που σημαίνει ότι είναι ηγετική, είναι μπροστά από την εποχή της, έχει τον επαναστάτη μέσα της, αλλά έχει μια τραγωδία στη ζωή της και πολλές φορές εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους.

Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί η σχέση με τον Κυπραίο, γιατί δεν πρέπει να το ξέρω, δεν είναι χρήσιμο να το ξέρω. Η ζωή μάς επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αλίμονό μας ως ήρωες να ξέρουμε τι θα συμβεί παρακάτω. Τότε δεν μπορούμε να εκπλαγούμε εμείς για να εκπλήξουμε το κοινό. Δεν με ενδιάφερει κιόλας να ξέρω. Το ξέρετε ότι υπάρχουν σκηνοθέτες που δεν σου δίνουν όλο το σενάριο γιατί δεν πρέπει να το ξέρεις. Η ερμηνεία ενός ρόλου είναι πολύ πάνω από την ανθρώπινη περιέργεια».

The post Άγριες Μέλισσες: Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκαλύπτει πώς «έχτισε» τον ρόλο της Μυρσίνης και ποια η μοίρα που την περιμένει appeared first on Peoplegreece.com.

πηγή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!