”Η Μέριλιν δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν”

Επιστολές σοκ από το σκηνοθέτη Ελίας Καζάν

Ο σκηνοθέτης των ταινιών “Λεωφορείον ο πόθος”, “Το λιμάνι της αγωνίας” και “Ανατολικά της Εδέμ” Ελίας Καζάν αποφάσισε να ομολογήσει σε ένα επιστολόχαρτο την εξωσυζυγική του αμαρτία στη σύζυγό του Μόλι με την Μέριλιν Μονρόε.

Επιστολή που τώρα θα δει το φως της δημοσιότητας, μαζί με άλλες 299 του χολιγουντιανού σκηνοθέτη σε έκδοση “Απάνθισμα Επιστολών” από τον οίκο Νοπφ τον Απρίλιο.

Ο σκηνοθέτης τονίζει στη πρώτη του σύζυγο ότι ήξερε πολύ καλά πόσο γυναικάς ήταν-ότι τη νύχτα που πέρασε με την Μέριλιν Μονρόε “δεν ήταν απειλή για τη σχέση μας διότι ξέρεις πόσο σε αγαπάω”.

Αποκαλύπτει δε ότι η Μέριλιν τον είχε ζαλίσει με λεπτομέρειες για την σκληρή κακοποίηση που είχε υποστεί από τον τότε σύζυγό της και αστέρι του μπέιζμπολ Τζο Ντι Μάτζιο-ειδικά αφότου γύρισε την περίφημη σκηνή με το λευκό φόρεμα πάνω από τα κανάλια του μετρό της Νέας Υόρκης για τα “Εφτά χρόνια φαγούρα”.

“Συγνώμη που πήγα μαζί της και σε πλήγωσα. Δεν ντρέπομαι που με έλκυσε, αλλά δεν είναι και η σεξοβόμβα που διαφημίζουν”. Βέβαια, της βρήκε άλλες χάρες: “Δεν μπορούσες να μη συγκινηθείς από κείνη. Ήταν ταλαντούχα, αστεία, αβοήθητη, ευάλωτη..”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!