The Voice 2: Η μπηχτή στον Mιχάλη Stavento απο την υποψήφια που αποχώρησε [βίντεο]

Άστραψε και βρόντηξε η γλυκιά Έλενα!


Ο Μιχάλης Κουινέλης έχει αναμφίβολα τα πιο δυνατά χαρτιά στο The Voice 2. Το ξέραμε πολύ καιρό πριν ξεκινήσει και το καταλαβαίναμε κάθε φορά πιο πολύ. Αυτή την εβδομάδα έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρο, καθώς οι τέσσερις παίχτες με τους οποίους εμφανίστηκε στο 3ο live είναι όλοι δυνητικά νικητές. Τους κοιτούσαμε από την αρχή, πριν ο Γιώργος Λιάγκας περάσει στην ετυμηγορία του κοινού και σκεφτόμασταν ότι ο Κουινέλης θα έχει μια τεράστια σπαζοκεφαλιά για το ποιον να επιλέξει να φύγει.

Εύα Τσάχρα, Κατερίνα Καμπανέλλη, Άκης Παναγιωτίδης, Έλενα Παπαπαναγιώτου είναι τέσσερα δυνατά ονόματα με την Εύα Τσάχρα και τον Άκη να έχουν ένα μικρό προβάδισμα λόγω λαϊκού ερείσματος και την Κατερίνα να έχει άλλη μια αισθαντική και άρτια ερμηνεία.

Η Εύα Τσάχρα βγήκε πρώτη και τραγούδησε το Uptown Funk του Μπρούνο Μαρς και του Μαρκ Ρόνσον, με τον Ρέμο να την χαρακτηρίζει έτοιμη τραγουδίστρια για να βγει σε συναυλίες. Στη συνέχεια η Κατερίνα Καμπανέλλη με το Dance me To The End Of Love άκουσε τη Δέσποινα Βανδή να κάνει λόγο για το ότι δείχνει ευάλωτη, αλλά με τη φωνή της σε καθηλώνει. Ο Άκης Παναγιωτίδης με το Time Is Running Out σάρωσε στη σκηνή και χαρακτηρίστηκε – δικαίως – από τον coach Κουινέλη θωρηκτό. Η Έλενα Παπαπαναγιώτου με το Δεν Έχει Σίδερα Η Καρδιά Σου σε μια ιδιαίτερη εκτέλεση ήταν η τελευταία, αλλά με εξίσου καλή προσπάθεια και η Μελίνα Ασλανίδου της είπε ότι χαίρεται που τελικά ο Κουινέλης την κράτησε στα battles όταν εκείνη επέλεξε άλλον έναντι της.

Όταν ήρθε η ώρα της απόφασης, η Μελίνα Ασλανίδου πρόκρινε από τους τέσσερις την Κατερίνα Καμπανέλλη, η Δέσποινα Βανδή έκλεισε το μάτι στην Εύα Τσάχρα που τραγούδησε με πυρετό όπως αποκάλυψε, ενώ ο Αντώνης Ρέμος προτίμησε την Έλενα Παπαπαναγιώτου. Προφανώς η επιλογή τους στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το αγόρι μάλλον θα ήταν μία από τις δύο επιλογές του κοινού. Κι όμως το κοινό έριξε την ψήφο του στην Εύα Τσάχρα και την Κατερίνα Καμπανέλλη, με τον coach Stavento να ξαφνιάζεται δεδομένου ότι στο προηγούμενο live ο Άκης και η Έλενα είχαν ψηφιστεί από το κοινό.

Ο Άκης και η Έλενα τέθηκαν στην διάθεση του Κουινέλη με τον coach να επιλέγει τον Άκη και να επιστρέφει η καρδιά των θαυμαστριών του στη θέση τους. Το ζουμί της υπόθεσης είναι ότι η Έλενα φεύγοντας άφησε μπηχτές προς τον coach της, λέγοντας πως το τραγούδι που είπε δεν ήταν πάνω της και το ήξερε ότι θα αποχωρήσει!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!