Πάνος Μουζουράκης | Κυκλοφόρησε το νέο του album με τίτλο “Μεγαλώνω”


Ο πάντα απρόβλεπτος κι ιδιοσυγκρασιακός Πάνος Μουζουράκης συναντιέται επιτέλους με δυο αγαπημένους του φίλους και δημιουργούς που πέρα από την αγάπη και την εκτίμηση τους ενώνει και μια παράλληλη καλλιτεχνική πορεία. Ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος γράφουν ειδικά για εκείνον 9 τραγούδια ενηλικίωσης που αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εποχή μας μέσα από τα μάτια της γενιάς τους.

 Το νέο album με τίτλο «Μεγαλώνω» με το φρέσκο, ανατρεπτικό του ήχο μόλις κυκλοφόρησε από τη Minos EMIa Universal Music Company και αποτελεί και για τους τρεις μια δημιουργική κατάθεση πάνω στο πως πρέπει να είναι η σύγχρονη ενήλικη pop στην Ελλάδα καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα τάσεων και σύγχρονων αναφορών αλλά και MTV 90s ακουσμάτων από mid tempos και κλασικού τύπου power ballads μέχρι στοιχεία rockdance pop και hip hop. Ανάμεσα στα γνωστά κι αγαπημένα «Μπερδεμένος» και «Έπαθα Αγάπη» αλλά και το ευαίσθητο «Τρυφερά»  που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ακροατών, έρχονται να προστεθούν άλλα 5 ιδιαίτερα τραγούδια καθώς κι ένα ντουέτο με το Νίκο Πορτοκάλογλου με τίτλο «Στο Πάρκο».

 Για τις ανάγκες της προώθησης του δίσκου, ο Πάνος Μουζουράκης οπτικοποίησε όλα τα νέα τραγούδια του δίσκου σε σκηνοθεσία του Κώστα Καρύδα. Το πρώτο από αυτά αναμένεται να δημοσιευτεί την Πέμπτη 18 Απριλίου, και δεν είναι άλλο από το ομότιτλο «Μεγαλώνω»  – το οποίο αποτελεί και το νέο single του album.

 Την σκηνοθεσία στα προηγούμενα βίντεο κλιπ του δίσκου «Μπερδεμένος» & «Έπαθα Αγάπη» επιμελήθηκε επίσης ο Κώστας Καρύδας, ενώ το «Τρυφερά» οπτικοποίησε στα τέλη του 2023 η Ζωή Σγούρου.

Προηγούμενο ΆρθροΠέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω» Το νέο single και video από το repackaging του album «Καλησπέρα»
Επόμενο ΆρθροΒραδιά προσφοράς και αγάπης από τον Σύνδεσμο Μωρά Θαύματα

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!