Τα ΔΩΡΕΑΝ της εβδομάδας απο το Bizznews.gr

Επιλογές και προτάσεις.


ΘΕΑΤΡΟ
Κυριακή 24.4

Με οκτώ παραστάσεις από σχολεία και ομάδες της Αθήνας που ξεκινούν από τις 2 μ.μ. ολοκληρώνεται το Φεστιβάλ Εφηβικού Θεάτρου στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση. Η διάθεση των δελτίων εισόδου ξεκινά μία ώρα πριν από κάθε παράσταση.
Συγγρού 107

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Κυριακή 24
.4

Ολοκληρώνεται η έκθεση φωτογραφίας «Common Routes» στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με το οδοιπορικό πέντε Ελλήνων φωτογράφων, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Κωνσταντινούπολη μέχρι τη Σμύρνη μέσω Καππαδοκίας και αποτύπωσαν τον άνθρωπο και τη σχέση του με το περιβάλλον στο οποίο ζει. Ωρες λειτουργίας: 6 μ.μ. έως 10 μ.μ.
Πειραιώς 206

Μ. Δευτέρα 25.4

Φωτογραφίες, πρωτοσέλιδα εφημερίδων, χειρόγραφα, αφίσες, ελληνικά και ξένα αρχεία παρουσιάζονται στην έκθεση «Σκοτεινή Επταετία 1967-1974: η δικτατορία των συνταγματαρχών», στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας πτυχές της σκοτεινής επταετίας. Ωρες λειτουργίας: 8 π.μ. έως 3 μ.μ.
Κοραή 1

Μ. Τετάρτη 27.4

Κύκλοι, το κενό, τραγουδιστά μηδενικά, σχέδια που έγιναν πάνω στα γνωστά σημειωματάρια Moleskine παρουσιάζει η Αιμιλία Τσεκούρα στην έκθεση της «singing-laughing-zeros», στη γκαλερί «Antonopoulou Art». Ωρες λειτουργίας: 2 μ.μ. έως 8 μ.μ.
Αριστοφάνους 20



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!