Ο Scal επιστρέφει και μας κερνά τον πιο απολαυστικό μέτριο καφέ!

O Scal σερβίρει το bizznews!


Αφού ενθουσίασε κοινό,συμπαίκτες και τους coaches στο The Voice,ήρθε η ώρα να πει με τον δικό του τρόπο ευχαριστώ κι ότι δεν είναι κάτι περαστικό.

Ένας καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να έχει το δικό του στυλ και δε θυμίζει σε τίποτα κανέναν άλλο,μας ξανασυστήνεται με ένα κομμάτι που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας σερβίρει ”Μέτριο καφέ”!

Ο Scal μίλησε στο bizznews και μας απαντά!Καταρχήν,γιατί Μέτριος καφές;

Γιατί την περίοδο που έκατσα και έγραψα το κομμάτι, ζούσα μιά καθημερινότητα μέτρια. Και δεν ήθελα αυτό το μέτριο να μου κόψει τα φτερά! Έψαχνα κάθε μέρα κάτι, για να με ανεβάζει μέσα στη μετριότητα της ρουτίνας! Και έτσι το μέτριο, έγινε μουσική!

Αν και στην Ελλάδα μεσουρανεί ακόμα το λαικό πώς και τολμάς με ποπ ήχο;

Δεν έχω αυτή τη λαική ψυχή! Μου αρέσει να ακούω και να απολαμβάνω τα παιδιά που βγάζουν το λαικό από τη ψυχή τους, αλλά ακόμη εγώ δεν θέλω να το αγγίξω! Πρέπει να ξέρει ο καθένας τα όρια του και που βρίσκεται.

Tο περίμενες πως από τις πρώτες κιόλας μέρες θα είχε το κομμάτι χιλιάδες προβολές;

Περισσότερο το πίστευα μέσα μου παρά το περίμενα! Μέχρι που έγινε! Και επειδή ο αυστηρότερος κριτής στο τέλος είναι ο κόσμος, τον ευχαριστώ που έχει αρχίσει να αγκαλιάζει το κομμάτι.

Πώς την φαντάζεσαι τη συνέχεια;

Προσπαθώ να μη φαντάζομαι τη συνέχεια, αλλά να δημιουργώ στο τώρα, γιατί άλλο η φαντασία και άλλο το τελικά το τι θα γίνει. Και απλά προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για ένα καλύτερο αύριο.

Θα τολμούσες κάποιο τουετο;Ίσως με τον δικό σου coach,τον Μουζουράκη;

Εννοείται πως θα τολμούσα ντουέτο. Μου αρέσει να ενώνω δημιουργικότητα με άλλον καλλιτέχνη. Σίγουρα θα τολμούσα ντουέτο με το Μουζουράκη! Εξάλλου, μη ξεχνάμε, είναι ο μέντορας μου!

Αυτή είναι μόνο αρχή από ένα μεγάλο ταξίδι γεμάτο επιτυχίες για τον Scal!

Ακούμε δυνατά και συνέχεια τον Μέτριο Καφέ,όπως και να τον πίνουμε εμείς!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!