Κλείστε τα φώτα όταν κάνετε σεξ, για να μην σας..


Αν μη τι άλλο, το υπουργείο Ενέργειας της Γερμανίας έχει έμπνευση και δεν διστάζει να τολμήσει παρουσιάζοντας ένα ζευγάρι ενώ σεξ στη νέα του καμπάνια.

Δημιούργησε, λοιπόν, ένα βίντεο για να προωθήσει στους πολίτες ένα μήνυμα: Να μην σπαταλούν την ηλεκτρική ενέργεια. «Για να μην σας πιάσουν τα παιδιά σας στα πράσα, κλείστε τα φώτα» είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει παρουσιάζοντας ένα ζευγάρι να κάνει σεξ, ενώ η κόρη τους μπαίνει στο σαλόνι και τους πιάνει στα… πράσα.

Μερικά πράγματα δεν θέλετε να φαίνονται

Τα κλειστά φώτα είναι η ιδανική λύση για κάποιες στιγμές, όπως αυτή του βίντεο, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση του ρεύματος και το κόστος. Αν κάθε γερμανικό νοικοκυριό χρησιμοποιούσε 5% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, θα εξοικονομούσαμε μεγάλο ποσοστό ενέργειας.

Η προστασία του κλίματος χρειάζεται όλους!

Είναι τρομερό τι θα μπορούμε να πετύχουμε για την προστασία του κλίματος, αν κάθε άτομο προσπαθούσε να συμβάλλει. Βάζουμε τέλος στην σπατάλη ενέργειας.

Δείτε το βίντεο και μοιραστείτε το με φίλους, τους συναδέλφους, καθώς και την οικογένειά σας. Μαζί θα σταματήσουμε την κλιματική αλλαγή, γράφει το υπουργείο στην ιστοσελίδα του.

 

πηγή: the toc.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!