Καλομοίρα: Αποκαλύπτει όλα τα μυστικά που την κρατούν σε φόρμα

Τι και αν είναι μαμά και τρέχει όλη μέρα, μας λέει όλα της τα μυστικά!


Η Καλομοίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Instyle», αποκάλυψε πως κάνει καθημερίνα γυμναστική και μετά πάντα κάνει απολέπιση σε πρόσωπο αλλά και στο σώμα της.
«Ξεκινάω την ημέρα μου με γυμναστική γύρω στις 5.30 π.μ. Όταν επιστρέφω στο σπίτι, μπαίνω για ντους και εκεί κάνω απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα. Έπειτα, αφού σκουπιστώ με ταμποναριστές κινήσεις, απλώνω σε όλο το σώμα λάδι και κρέμα. Στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια χρησιμοποιώ πάντα αντιηλιακό» τόνισε.

Η ίδια εξηγεί γιατί πως όταν έγινε 25 συνειδητοποίησε πως πρέπει να προσέχει πολύ την επιδερμίδα και φροντίζει να την ενυδατώνει καθημερινά.

«Όταν έφτασα τα 25, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να προσέχω πολύ την επιδερμίδα μου. Φροντίζω να την ενυδατώνω καθημερινά. Έχω μια κρέμα σώματος στο αυτοκίνητο μου και όταν είμαι σταματημένη σε ένα κόκκινο φανάρι, βρίσκω ευκαιρία να απλώσω λίγη κατά μήκος των χεριών. Επιπλέον, μεγαλώνοντας, αντιμετώπισα πρόβλημα με την ακμή και έχω μάθει να κρατώ την επιδερμίδα μου πάντα καθαρή και προστατευμένη».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!