Ειρήνη Κολιδά: Το σέξι τσιφτετέλι της με τον Ηλία Δρούλια «σαρώνει» σε προβολές στο διαδίκτυο

Η όμορφη «Μαχήτρια» κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με τον χορό της με παρτενέρ τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά πολύ περισσότερο με το τσιφτετέλι της με τον Ηλία Δρούλια.


Μία εμφάνιση στην εκπομπή «Στην υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου που συζητήθηκε πολύ έκανε η Ειρήνη Κολιδά.
Η όμορφη «Μαχήτρια» κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, τόσο με τον χορό της με παρτενέρ τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αλλά πολύ περισσότερο με το τσιφτετέλι της με τον Ηλία Δρούλια. Η γνωριμία της με τους Droulias Brothers έγινε στην εκπομπή που επίσης ήταν καλεσμένοι για να παρουσιάσουν το νέο τους τραγούδι «Βαρέθηκα» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Minos Emi σε μουσική του Πάνου Καπίρη και στίχους του Βασίλη Γεωργιάδη, και έκτοτε ξεκίνησε μία δυνατή φιλία.
Ο Ηλίας Δρούλιας σήκωσε στο πλατό την Ειρήνη Κολιδά και το τσιφτετέλι τους που στη συνέχεια ανέβηκε στο youtube μέσα σε χρόνο dt έφτασε στις 28.000 προβολές. Η Ειρήνη Κολιδά, ξετρελαμένη με τον Κωνσταντίνο και Ηλία Δρούλια, την επόμενη κιόλας ημέρα ανάρτησε στο Instagram της τη φωτογραφία που μαρτυράει ότι είναι φανατική θαυμάστρια των Droulias Brothers φορώντας παντού το καπελάκι τους.

https://www.youtube.com/watch?v=Q5O21-TDG7Q&feature=youtu.be


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!