H Nτορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει τις διαφορές της εκπομπής της Καλημερούδια

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη της για την τηλεόραση αλλά και την παρουσίαση.


Φέτος, η παρουσιάστρια για πρώτη φορά θα αναλάβει τα ηνία της πρωινής ζώνης του MEGA με την εκπομπή «Καλημερούδια» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και μίλησε για το καινούργιο της εγχείρημα αλλά και για το διαφορετικό που θα δούμε από εκείνη και την ομάδα της. «Νομίζω ότι ο τρόπος που θα προσεγγίζουμε την κάθε ενότητα της εκπομπής θα κάνει την διαφορά. Λόγω φορμάτ, θα ακολουθήσουμε τις κλασικές ενότητες που όλοι λίγο-πολύ έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε ένα πρωινό: μαγειρική, σχολιασμός, συνεντεύξεις, καλεσμένοι, ζώδια, μόδα. Έχουμε, όμως, κέφι, όρεξη και ενέργεια να κάνουμε νέες προτάσεις στους τηλεθεατές και να περάσουμε μαζί τους καλά», είπε.

Απέναντι της θα έχει δυνατούς αντιπάλους αφού ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν γράψει τη δική τους επιτυχημένη ιστορία στην πρωινή ζώνηΠόσο την αγχώνει; «Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι μόνο να βγούμε, να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται. Εστιάζω σε μένα και στην ομάδα της εκπομπής», απάντησε η Ντορέττα.

Η ξανθιά παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε και στα νούμερα της τηλεθέασης και το αν θα τα παρακολουθεί φανατικά, λέγοντας: «Δεν είχα ποτέ εμμονή με τα νούμερα τηλεθέασης. Σαφέστατα και με ενδιαφέρει η τηλεθέαση και θα ενημερώνομαι για την πορεία της εκπομπής, άλλωστε είναι δείκτης που δείχνει τι αρέσει στο κοινό. Στόχος μας είναι το πρωινό να έχει διάρκεια και να είμαστε μια χαρούμενη παρέα για τους τηλεθεατές. Και θα δουλέψουμε σκληρά όλη η ομάδα για αυτό».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!