Φθινόπωρο στην Τεχνόπολη

Η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων δίνει δυναμικό παρών μετά τις διακοπές με πολύ μουσική, ετερόκλιτα σχήματα, Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων δίνει δυναμικό παρών μετά τις διακοπές με πολύ μουσική, ετερόκλιτα σχήματα, Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.


Το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν αρχίζει στις 31 Αυγούστου με συναυλία της Μελίνας Κανά.

Ακολουθούν δημοφιλείς έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, η Laura Pergolizzi με το απόλυτο hit της χρονιάς «Lost on you», ένα φεστιβάλ της gypsy jazz σκηνής και η αυλαία πέφτει 1η Οκτωβρίου με ένα αφιέρωμα στους Jethro Tull από τον Ian Anderson.

Σεπτέμβριος


Παρασκευή 2.09 – LP (Laura Pergolizzi)

Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 5, 6, 7. 09 – Γιάννης Χαρούλης

Πέμπτη 8.09 – Παύλος Παυλίδης

Παρασκευή 9.09 – Κ. ΒΗΤΑ

Κυριακή 11.09 – Αφιέρωμα στο Μάνο Ελευθερίου
Μία βραδιά με σημαντικά τραγούδια όπου 16 φωνές αγαπημένων ερμηνευτών, συναντώνται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ανδρέου: Νταλάρας, Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου, Κούτρας, Μαχαιρίτσας, Θηβαίος, Πασχαλίδης, Στόκας, Μεράντζας, Σαΐα, Ρίζος, Καρούνης, Εμμανουηλίδης, Καρατζόλη, Λεγάκη, Μαθές.

Δευτέρα 12.09 – Γιάννης Αγγελάκας

Τρίτη 13.09 – Μελίνα Ασλανίδου

Δευτέρα 19.09 – Σωκράτης Μάλαμας

Τρίτη, Τετάρτη 20,21.09 – DJANGOFEST
Το DJANGOFEST η μεγαλύτερη γιορτή της gypsy jazz στην Ελλάδα, πραγματοποιείται στο Γκάζι με σεμινάρια και εργαστήρια, εκθέσεις χειροποίητων οργάνων, προβολές, παιδικό διαδραστικό παιχνίδι, πολλά δρώμενα και μουσική.
Για δύο μέρες, η Τεχνόπολη θα γεμίσει με το χαρακτηριστικό ήχο από τις manouche κιθάρες, την αυτοσχεδιαστική διάθεση των μουσικών, το χορό και το κέφι όλης της ομάδας του DJANGOFEST. Ελεύθερη είσοδος.

Τρίτη 23.09 L.P. (Laura Pergolizzi)

Δευτέρα 26.09 -Τετάρτη 28.09 – 20 χρόνια Σταυρός του Νότου
Η Σκηνή του Σταυρού μετακομίζει στην Τεχνόπολη. Ο Σταυρός του Νότου ξεκίνησε ως μια μουσική σκηνή στη γωνία Θαρύπου και Φραντζή στο Νέο Κόσμο το 1995.
Φέτος τον Σεπτέμβρη γιορτάζει είκοσι χρόνια με καλεσμένους όλους τους καλλιτέχνες που άφησαν το στίγμα τους, που έβαλαν την ενέργεια και το ταλέντο τους. Μουσικοί, συνθέτες και τραγουδιστές που έγραψαν ιστορία και ενηλικιώθηκαν παρέα με τον Σταυρό του Νότου αυτά τα 20 χρόνια, τραγουδούν στην Τεχνόπολη.

Οκτώβριος 


Σάββατο 1.10 – The best of Jethro Tull performed by Ian Anderson

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!