Έλενα Γκρέκου: Η καλλιτεχνική υπέρβαση της σε μια συνεργασία – σταθμό

“Ενοχές” τιτλοφορείται το ολοκαίνουργιο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Έλενα Γκρέκου προ ημερών !


Δεν πρόκειται για κάποιο μουσικό κομμάτι της σειράς που βλέπουμε κατά καιρούς , αλλά για μια πολύ προσεγμένη δισκογραφική δουλειά .

Δύο από από τους σπουδαιότερους μουσικοσυνθέτες που συναντάμε σήμερα στην χώρα , όπως είναι ο Πάνος Καπίρης και η Ελένη Γιανατσούλια , ένωσαν τις δυνάμεις τους , με την εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά λαϊκή ερμηνεύτρια να δίνει σάρκα και οστά στις … ΕΝΟΧΕΣ !!!

Μάλιστα , οι πιο εξειδικευμένοι με τον χώρο της μουσικής , “έτρεξαν” να ισχυριστούν πως δίχως καμία αμφιβολία πρόκειται για την σπουδαιότερη καλλιτεχνική υπέρβαση εκ μέρους της που έχει να επιδείξει μέχρι και σήμερα , ,με την Έλενα Γκρέκου να ποντάρει πάρα πολλά στη συγκεκριμένη συνεργασία .

Εμείς από την μεριά του www.bizznews.gr  να της ευχηθούμε καλοτάξιδο το καινούργιο της δισκογραφικό εγχείρημα, αφού πρόκειται για μια καλλιτέχνιδα και κυρίως μητέρα που τίποτα μέχρι σήμερα δεν της έχει χαριστεί . Αντιθέτως , έχει μοχθήσει πάρα πολύ στη ζωή της προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο που κάποιοι σήμερα την ζηλεύουν !

Έλενα προχώρα με τσαμπουκά , μη μασάς , είμαστε δίπλα σου !

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!