Αποκάλυψη για την Eurovision – Ο Τσακνής απέρριψε Φουρέιρα, Demy και Τάμτα [εικόνες + βίντεο]

Θα απαντήσει άραγε ο κύριος Τσακνής;


Λίγες ώρες μετρά ο πρώτος αποκλεισμός της Ελλάδας απο τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και απο οτι φαίνεται τα όργανα έχουν αρχίσει για τα καλά! Το twitter έχει πάρει φωτιά απο εχθές με την Eurovision να γίνεται το απόλυτο trend παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης του Star, τον ξέρουμε απο την εμπειρία του στην κάλυψη του διαγωνισμού όλα αυτά τα χρύσα χρόνια που Ελλάδα τερμάτιζε στην πρώτη δεκάδα, έκανε μια αποκάλυψη απο την προσωπική του σελίδα στο facebook.

Screen Shot 2016-05-11 at 15.07.36

Σκεφτείτε οτι το single Unloved της Τάμτα ήταν τραγούδι που προοριζόταν για την Eurovision του 2015 και υπενθυμίζουμε οτι οι παραγωγοί του Rami Yacoub και ο Ελληνικής καταγωγής Alex P. O Rami Yacoub έχουν υπογράψει τεράστιες επιτυχίες με τον δεύτερο να έχει στο ενεργητικό του και συνεργασία με την νικήτρια της Eurovision το 2012 Loreen (Euphoria) και το My Heart is Refusing Me !

H Ελένη Φουρέιρα ένα χρόνο πριν διασκευάζει την επιτυχία της Eurovision, Golden Boy του Iσραήλ και όλη η Ελλάδα χορεύει στους ρυθμού του Στο Θεό με πάει…

Τα συμπεράσματα δικά σας!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!