ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε τι έχουν κάνει οι Κινέζοι σε 4 πόλεις τους [εικόνες]

Απίστευτες εικόνες απο έναν απίστευτο λαό!


To Business Insider παρουσιάζει 11 απόπειρες της Κίνας να αντιγράψει διάσημες πόλεις του κόσμου.
Το ότι οι Κινέζοι έχουν γίνει «ειδικοί» στην κατασκευή απομιμήσεων επώνυμων προϊόντων είναι γνωστό. Αλλά η «δραστηριότητά» τους δεν περιορίζεται εκεί. Η Κίνα αποφάσισε να ξεπεράσει τον εαυτό της και να αντιγράψει ολόκληρες πόλεις.

Ορίστε ένα φωτογραφικό ταξίδι σε 11 από πόλεις-«μαϊμούδες» στην απίστευτη χώρα της Κίνας.

FLORENTIA VILLAGE (ΤΙΑΝΖΙΝ)

1-Florentia-Village

Δίπλα στο λιμάνι της Τιανζίν βρίσκεται το Florentia Village, ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο περίτεχνα σχεδιασμένο για να μοιάζει με ιταλικό χωριό. Διακοσμημένο με σιντριβάνια, πλατείες με μωσαϊκά, με κατασκευασμένα κανάλια και γέφυρες, το Florentia Village δίνει την αίσθηση πως βρίσκεστε πράγματι στην Ιταλία.

ΤΙΑΝΤΟΥΤΣΕΝΓΚ (ΣΑΓΚΑΗ)

2-Tianducheng

Ταξιδεύοντας λίγα χιλιόμετρα έξω από την Σαγκάη μπορείτε να βρεθείτε ξαφνικά στο Παρίσι. Η Τιαντουτσένγκ, που κατασκευάστηκε ως αντίγραφο της πρωτεύουσα της Γαλλίας, έχει ακόμα και τον δικό της Πύργο του Άιφελ. Πάντως, αν και σχεδιάστηκε να φιλοξενεί 10.000 κατοίκους, παραμένει σε μεγάλο μέρος της ακατοίκητη.

ΓΚΟΥΑΝΓΚΝΤΟΝΓΚ

3-Guangdong-Hallstat

Στη μέση της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ βρίσκεται ένα αντίγραφο του Χάλλστατ, του ιστορικού χωριού της Αυστρίας. Οι Κινέζοι ξόδεψαν 940 εκατομμύρια δολάρια για να κατασκευάσουν ένα πλήρες αντίγραφο του χωριού που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

OVERSEAS CHINESE TOWN EAST (ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ)

4L

Καθώς ταξιδεύετε στο Χονγκ Κονγκ μπορείτε να βρεθείτε ξαφνικά σε ένα τοπίο που θυμίζει Ελβετία. Το «Overseas Chinese Town East» είναι ένα θεματικό πάρκο που κατασκευάστηκε ως αντίγραφο της Ελβετικής πόλης Ιντερλάκεν. Ανάμεσα στα υπερπολυτελή θέρετρα και τα γήπεδα γκολφ μπορείτε να βρείτε και ένα αντίγραφο της ξύλινης γέφυρας της Λοζάνης, Kappelbrücke.

Δείτε περισσότερα στο Fortunegreece.com



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!