Μόνο στο bizznews.gr / Τι κάνει ο Θάνος Τζάνης αγκαλιά με την Μαριαλένα Αντρέου;

Μια πολύ όμορφη συνέντευξη ετοίμασαν με την Μαριαλένα ο Θάνος Τζάνης και φυσικά με πολύ μουσική και όχι μόνο ….


Ο Θάνος Τζάνης καλεσμένος στην Μαριαλένα Ανδρέου αυτό το Σάββατο στις 8,30 στο Έψιλον στο TOP 10

Μια πολύ όμορφη συνέντευξη ετοίμασαν με την Μαριαλένα ο Θάνος Τζάνης και φυσικά με πολύ μουσική και όχι μόνο ….

200

Συνεντευξη; Πολλά νέα του τραγουδιστή που εκμυστηρέυτηκε στην όμορφη παρουσίαστρια που από πέρυσι με την μουσική της εκπομπή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις!!

Θα τα δείτε όλα αυτό το Σάββατο 5/12 στο Κανάλι Έψιλον ….

Πιο ανανεωμένος και αδύνατος απο ποτέ ο Θάνος ετοιμάζει να κάνει την διαφορά και το δείχνει … Η Αμαρτωλή του σκίζει στα views και ότι δείχνουν τα γεγονότα διανύει μια απο τις καλύτερες φάσεις της ζωής του!! 

Όμως εμείς κλέψαμε κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα αφού είμαστε παντού …

6

Όλη η παρέα μαζί αφού τον Θάνο συνόδεψαν οι μουσικοί του από το μαγαζί το ΠΡΕΜΙΈΡΑ όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής μαζί με τον Θέμη Αδαμαντίδη την Άντζελα Δημητρίου και τον Αλέκο Ζαζόπουλο.

100

Παρόλο το ξενύχτι τους (γιατί μάθαμε πως πήγαν κατευθείαν από το μαγαζί) λάμπουν και έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και το απότελεσμα που θα δείτε στις οθόνες σας το Σάββατο θα είναι εξαιρετικό!!

300

Όπως θα δείτε υπάρχει και φωτογραφία με τον αγαπημένο τραγουδιστή Ραφαηλίδη όπου βρίσκεται στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού όπου και θα έβγαιναν σε λίγη ώρα στον αέρα …. Οι τραγουδιστές γνωρίζονται από παλιά και είπαν μιας και έχουν χρόνο… ας τραβήξουν και μια selfie

400



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!