Χωρίζουν η Selena Gomez και ο The Weeknd • Hit Channel


Ραγδαίες εξελίξεις στο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της μουσικής. Η Selena Gomez και ο The Weeknd δεν ξεπερνούν την κρίση.

Η Selena Gomez και ο The Weeknd χωρίζουν μετά από περίπου δέκα μήνες σχέσης και η τραγουδίστρια φέρεται να βρίσκεται πάλι στην αγκαλιά του Justin Bieber. Μία πηγή κοντά στην pop star επιβεβαιώνει στο «Us Weekly» την πολύκροτη είδηση.

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ότι η Selena Gomez περνά χρόνο με το πρώην αγόρι της, τον Justin Bieber. Συναντήθηκαν ξανά λίγους μήνες μετά τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υπεβλήθη. Ο The Weeknd, ο τελευταίος σύντροφός της, έδειχνε να έχει γνώση της κατάστασης και να μην ενοχλείται από τα ραντεβού τους, που υποτίθεται ότι ήταν σε φιλικό πλαίσιο.

Η 25χρονη Αμερικανίδα και ο 27χρονος Καναδός διατηρούσαν δεσμό τουλάχιστον από τον Ιανουάριο και πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του «Met Gala» στη Νέα Υόρκη, την προηγούμενο Μάιο.

Μέχρι πριν ένα μήνα, η σχέση τους φαινόταν δυνατότερη από ποτέ και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει τις ραγδαίες εξελίξεις. Η Selena Gomez και ο The Weeknd συνέχιζαν να βγαίνουν μαζί και έμοιαζαν πολύ ευτυχισμένοι μαζί, είτε σε κοινή είτε σε ιδιωτική θέα.

Η Selena Gomez και ο The Weeknd στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η αναπάντεχη επανασύνδεση της Selena Gomez με τον Justin Bieber άλλαξε τα δεδομένα.

Ο The Weeknd, κατά κόσμον Abel Tesfaye, άλλαξε στάση και τελικά σταμάτησε να ακολουθεί στο Instagram τους συγγενείς και τους φίλους της Selena, με τα πρώτα σημάδια του χωρισμού να φανερώνονται στον ορίζοντα.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση ενός φωτογραφικού στιγμιότυπου από ακόμα μία έξοδο της Selena Gomez και του Justin Bieber, το «διαζύγιο» με τον The Weeknd οριστικοποιείται, όπως ισχυρίζεται το «Us Weekly».

Η οικογένεια της νεαρής τραγουδίστριας είναι ενοχλημένη τόσο με την ίδια όσο και με τον έτερο Καναδό, τον 23χρονο Justin Bieber. Θεωρεί ότι πρώτη συμπεριφέρεται με ασέβεια σε όλους γύρω της και στον εαυτό της και ότι ο δεύτερος ευθύνεται για τη συναισθηματική της κατάρρευση που την προξένησε κατάθλιψη και την οδήγησε σε κλινική.

Διαβάστε ακόμα:
Η Selena Gomez συναντά ξανά τον Justin Bieber
και η οικογένειά της αντιδρά έντονα

Selena Gomez - Justin Bieber - Hit Channel

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!