Το «Witness» στο Νο1 του chart στο «Billboard» • Hit Channel


Άλλη μία δισκογραφική δουλειά της Katy Perry κατακτά την κορυφή στο chart του «Billboard».

Η Katy Perry κέρδισε το τρίτο της No1 στο αμερικανικό chart των άλμπουμ, με το «Witness» να βρίσκεται στην κορυφή του «Billboard 200».

Ο δίσκος που κυκλοφόρησε στις 9 Ιουνίου, κατέγραψε 180.000 πωλήσεις αντιτύπων κατά την πρώτη εβδομάδα διάθεσης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από τον αριθμό αυτό, 162 χιλιάδες ήταν φυσικές πωλήσεις και το υπόλοιπο είναι το αποτέλεσμα της μετρικής ισοτιμίας των ψηφιακών streams.

Όπως αναφερόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οι πωλήσεις της Katy Perry δεν ήταν πραγματικά τόσο καλές όσο στα τελευταία της άλμπουμ.

Η εβδομάδα εκκίνησης του «PRISM» το 2013 στην αμερικανική αγορά είχε μετρήσει 286.000 πωλήσεις. Αλλά είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα συνολικά νούμερα έχουν μειωθεί με το πέρασμα των χρόνων.

Το «Witness», ωστόσο, σημειώνει την καλύτερη πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας για γυναίκα καλλιτέχνη εντός του 2017, καλύτερη ακόμα από το «Joanne» της Lady Gaga τον Οκτώβριο 2016 (με 201.000 αντίτυπα – εκ των οποίων οι καθαρές πωλήσεις είναι 170.000).

Στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας που αρχίζει για το Σεπτέμβριο, η Katy Perry μοίρασε αντίγραφα του «Witness» σε όλους όσους αγόρασαν εισιτήριο για τις συναυλίες. Επιπλέον, δημοσίευσε ολόκληρο το δίσκο για δωρεάν ακρόαση στο Youtube και δημιούργησε το δικό της reality show, πραγματοποιώντας 96 ώρες ζωντανής μετάδοσης έτσι ώστε το κοινό να μπορέσει να γίνει μάρτυρας (witness) μίας άλλης πλευράς της.

Μην το χάσετε:
Ακούστε ολόκληρο το «Witness» της Katy Perry

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!