Ο Γιώργος Σαμπάνης για 4η χρονιά στο «Acro» – Μαζί του Demy και Μαλού


Με ανεβασμένη τη διάθεση επανέρχεται για μία νέα αξέχαστη σεζόν στο «Acro» ο Γιώργος Σαμπάνης. Μαζί του φέτος η Demy και η Μαλού.

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει κάτι στην ανεπανάληπτη live clubbing που μας έχει εισαγάγει.

Παρουσιάζοντας στο «Acro» ένα εκρηκτικό ρεπερτόριο ποικίλης ύλης, το οποίο εκτείνεται από επιτυχίες της προσωπικής δισκογραφίας του έως τραγούδια συναδέλφων του που ο ίδιος υπογράφει συνθετικά και όχι μόνο, ο Γιώργος Σαμπάνης έχει μονοπωλήσεις τις επιλογές των νέων για την έξοδό τους με μία εναλλακτική πρόταση διασκέδασης που σαρώνει.

Το πάρτι συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με την υποβλητική θέα της Ακρόπολης σε πρώτο πλάνο.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και δημιουργός της γενιάς του θα είναι για άλλη μία φορά ο κεντρικός πρωταγωνιστής του σχήματος, αλλά δε θα είναι μόνος.

Το φετινό χειμώνα το Γιώργο Σαμπάνη θα συνοδεύουν δύο αιθέριες γυναικείες υπάρξεις που έχουν ξεχωρίσει τόσο για τα φωνητικά προσόντα τους όσο και για τη σκηνική παρουσία τους. Ο λόγος γίνεται για την Demy, το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής pop και για τη Μαλού, μία από τις πιο δροσερές νέες τραγουδίστριες.

Ο DJ Αντώνης Δημητριάδης θα αναλάβει παρομοίως το συνηθισμένο πόστο του στα decks για να ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη με τις μουσικές επιλογές του.

Γιώργος Σαμπάνης, Demy και Τάμτα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απόλυτα νεανικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Περισσότερα σύντομα!

«Σε Σένα Σταμάτησε Η Καρδιά»,
ακούστε τη νέα επιτυχία του Γιώργου Σαμπάνη

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!