Μία jazz απονομή στον Κήπο του Μεγάρου (photos) • Hit Channel


Μία βραδιά με ζωντανές jazz εκτελέσεις αγαπημένων συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι πρόσφερε το Dimitris Kalantzis quintet.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την πολύ επιτυχημένη εμφάνιση του Dimitris Kalantzis quintet στον κατάμεστο Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, έγινε η απονομή πλατινένιου δίσκου στον Δημήτρη Καλαντζή και τους συνεργάτες του για τις πωλήσεις του άλμπουμ «Mano’s – Jazz Tribute to Manos Hadjidakis» που κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Την απονομή έκανε στα παρασκήνια η διευθύντρια της Cobalt Music κα Άννα-Μαρία Αντίππα, τονίζοντας στην εισαγωγή της «πόσο σπάνιο είναι στις μέρες μας αυτό το ύψος πωλήσεων και μάλιστα για ένα jazz άλμπουμ».

«Η εμπορική επιτυχία του», όπως συμπλήρωσε, «φανερώνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο κοινό που εκτιμά τις καλές δισκογραφικές κυκλοφορίες και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να το τροφοδοτούμε».

Δημήτρης Καλαντζής – Άννα Μαρία Αντίππα

Πλατινένιο δίσκο παρέλαβαν, εκτός από τα μέλη του Dimitris Kalantzis quintet, η Καμεράτα – Oρχήστρα των Φίλων της Μουσικής, ο μαέστρος Μίλτος Λογιάδης και ο ενορχηστρωτής των εγχόρδων Γιάννης Αντωνόπουλος.

Άννα Μαρία Αντίππα & Dimitris Kalantzis quintet - Hit Channel
Άννα Μαρία Αντίππα & Dimitris Kalantzis quintet

Ακολούθησε η προγραμματισμένη συναυλία του Dimitris Kalantzis Quintet στο γεμάτο από κόσμο δροσερό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, ένα μουσικόφιλο κοινό που είχε έρθει για να απολαύσει live τις jazz εκτελέσεις αγαπημένων συνθέσεων του Μάνου Χατζιδάκι, που περιέχονται στον πλατινένιο δίσκο.

Ήταν μία μαγική βραδιά!

* Το «Mano’s – Jazz Tribute to Manos Hadjidakis»  κυκλοφόρησε το 2011.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!