Η P!nk θα παραλάβει το τιμητικό «Video Vanguard Award» στα MTV VMA • Hit Channel


Το εξαιρετικό έργο της P!nk θα βραβεύσουν τα φετινά MTV Video Music Awards, με την απονομή του τιμητικού «Video Vanguard Award».

Η P!nk, μία πρωτοπόρα pop star, θα τιμηθεί με το υψηλότερο βραβείο στην ιστορία των MTV Video Music Awards, το «Video Vanguard Award».

Η συγκεκριμένη κατηγορία της διοργάνωσης αναγνωρίζει τα επιτεύγματα στη μουσική και στον κινηματογράφο. Το βραβείο θεσπίστηκε στην πρώτη διοργάνωση στα χρονικά των MTV VMAs, το 1984 και μετονομάστηκε σε «Michael Jackson Video Vanguard Award» το 1991, προς τιμήν του «Βασιλιά της Pop».

Το πολυπόθητο τρόπαιο που βραβεύει το εξαιρετικό έργο του εκάστοτε καλλιτέχνη έχει απονεμηθεί προηγουμένως σε αστέρες όπως ο David Bowie, ο Michael Jacson, η Rihanna (την περσινή χρονιά), η Beyoncé, ο Justin Timberlake, η Britney Spears, η Madonna και όχι μόνο.

Αυτό θα είναι το έβδομο βραβείο που κατακτά η P!nk στα MTV Video Music Awards κατά μήκος της επιτυχημένης καριέρας της.

Το «Lady Marmalade» της χάρισε τα δύο πρώτα βραβεία το 2001 και έκτοτε έχει κερδίσει άλλα τέσσερα, για τις επιτυχίες «Get The Party Started», «Stupid Girls» και «Just Give Me A Reason» που ήταν αδύνατο να αγνοηθούν.

Από το ντεμπούτο της στην ακμή της pop, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η P!nk ξεχώρισε από τους «αντιπάλους» της χάρη στο πανκ στιλ, τη δυναμική φωνή και την πάντοτε έτοιμη για πάρτι στάση της.

Όλα αυτά σε πλήρη ευθυγράμμιση με την εντυπωσιακή βιντεογραφία της, η οποία εκτείνεται από το western «Trouble», το συναισθηματικό «Just Like A Pill» έως το απολαυστικό «So What».

Η P!nk έχει φέρει αρκετές από τις δημιουργίες της και στη σκηνή των MTV VMAs τα τελευταία 15 έτη με τέσσερις αξιομνημόνευτες εμφανίσεις.

Με το «Just Like A Pill» το 2002, το μαξιλαροπόλεμο που έστησε για το «Show What» το 2008, τα ακροβατικά που αψήφησαν τη βαρύτητα για το «Sober» το 2009 και την εκρηκτική σκηνική παρουσία με τα «Get Tha Party Started» και «Blow Me» το 2012, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κρύβει πάντα άσσους στο «μανίκι» της.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η P!nk δεν έχει σταματήσει ακόμη να μας εκπλήσσει.

Την προηγούμενη εβδομάδα, επανήλθε μουσικά με το «What About Us», το πρώτο single από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της «Beautiful Trauma».

Η P!nk θα παρουσιάσει τη νέα δυναμική μπαλάντα της στη σκηνή των φετινών MTV Video Music Awards, την Κυριακή 27 Αυγούστου, όπου επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις για τη στιγμή που θα ανέβει στη σκηνή.

Δείτε επίσης: H P!nk κυκλοφορεί
το νέο τραγούδι «What About Us» και ανακοινώνει δίσκο

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!