Η φαντασμαγορική παρουσίαση του «Material Girl» στο «Rebel Heart Tour» • Hit Channel


Τη φαντασμαγορική παρουσίαση του «Material Girl» στο «Rebel Heart Tour» φέρνει στην επιφάνεια η Madonna.

Η περιοδεία της Madonna που έσπασε ρεκόρ, το «Μadonna: Rebel Heart Tour», κυκλοφορεί στις 15 Σεπτεμβρίου σε ψηφιακό download, DVD και Blu-ray με μπόνους περιεχόμενο και ένα CD με ηχητικά highlights από το πολυδιαφημισμένο τουρνέ.

Η «Βασίλισσα της Pop» θα κυκλοφορήσει επίσης ένα live album με 22 τραγούδια από το «Rebel Heart Tour», το οποίο θα διατεθεί σε διπλό CD και ψηφιακά.

Το φιλμ του «Madonna: Rebel Heart Tour» μαγνητοσκοπήθηκε σε ολόκληρο τον πλανήτη και περιέχει τόσο live όσο και παρασκηνιακό υλικό, καθώς και προηγουμένως αδημοσίευτα πλάνα με αποκορύφωμα την εμφάνιση στο «Qudos Bank Arena» στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, το Μάρτιο του 2016. Το «Madonna: Rebel Heart Tour» έχει σκηνοθετηθεί από κοινού από τους Danny Tull και Nathan Rissman, που αμφότεροι έχουν δουλέψει εντατικά με τη Madonna σε φιλμ και ταινίες περιοδειών. Το εξώφυλλο του DVD σχεδιάστηκε από το θαυμαστή της Madonna, Aldo Diaz. Μία έκδοση της ταινίας έκανε πρεμιέρα στο «Showtime» τον προηγούμενο Δεκέμβριο.

Τα τραγούδια που θα συναντήσουμε στο φιλμ και το live album του «Madonna: Rebel Heart Tour» καλύπτουν όλες τις δεκαετίες της ένδοξης καριέρας της εμβληματικής superstar, συμπεριλαμβανομένου τραγουδιών από το τελευταίο άλμπουμ της «Rebel Heart» έως κλασικών αγαπημένων του κοινού. Ιδιαίτερη σημείωση για τους μακροχρόνιους θαυμαστές της Madonna θα είναι οι νέες ερμηνείες σε μερικές από τις διαχρονικές επιτυχίες της.

|  «A material girl living in a material world»

Ανήμερα των 59ων γενεθλίων της, στις 16 Αυγούστου, η Madonna μοιράστηκε το κοινό τη ζωντανή έκδοση της περίφημης επιτυχίας «Material Girl», η οποία θα περιλαμβάνεται στον επερχόμενο διπλό live δίσκο.

Το «Material Girl» κυκλοφόρησε πριν από 33 χρόνια, το 1984, στην κορυφαία δισκογραφική δουλειά «Like A Virgin», τη δεύτερη προσωπική της Αμερικανίδας τραγουδίστριας. Το τραγούδι γνώρισε την εμπορική επιτυχία, ενώ με το video clip του, που ήταν μία αναπαράσταση του «Diamonds Are a Girl’s Best Friend» της Marilyn Monroe, η Madonna έδειξε για πρώτη φορά τις υποκριτικές ικανότητές της.

Η «Πρώτη Κυρία της Pop» ολοκληρώνει τη γεύση από το υλικό του «Rebel Heart Tour» με τη φαντασμαγορική παρουσίαση του «Material Girl» επί σκηνής, με τη Madonna πλαισιωμένη από πολλούς άντρες.

Οι έπαινοι που έχει αποκομίσει η Madonna στο μήκος της λαμπερής καριέρας της είναι χαρακτηριστικοί:

«Η Μadonna είναι ασταμάτητη» (New York Times), «Δε χάνει ούτε ένα beat» (Washington Post), «Η Βασίλισσα της Pop… μία φιγούρα που εμπνέει» (LA Weekly), «Η απόλυτη επαγγελματίας» (Entertainment Weekly), «Φωτιά» (Rolling Stone), «Μία αυθεντική ντίβα μακριά από το τέλος της βασιλείας της» (Time Out New York), «Το μεγαλύτερο έμβλημα του είδους» (Boston Herald), «Αμέτρητη» (Detroit News), «Βασίλισσα του Κόσμου» (Willamette Week), «Μεγαλύτερη, εάν όχι καλύτερη από ποτέ» (San Diego Union-Tribune).

Σε παραγωγή της Live Nation Global Touring, το «Rebel Heart Tour» ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2015 από το Μόντρεαλ και επισκέφθηκε τα στάδια 55 χωρών σε τέσσερις ηπείρους μέσα σε εφτά μήνες. Η Madonna έδωσε 82 συναυλίες συν το σπέσιαλ show για το fan club, «Tears Of A Clown», στη Μελβούρνη.

Η περιοδεία είχε έσοδα 169,8 εκ. δολάρια, απαριθμώντας 1.045.479 άτομα που την παρακολούθησαν. Με αυτά τα νούμερα η Madonna έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τα υψηλότερα έσοδα από περιοδείες στην ιστορία του «Billboard Boxscore», με πάνω 1,31 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στη συνολική διαδρομή της.

Το «Rebel Heart Tour» σκηνοθετήθηκε από τον Jamie King με τη μουσική καθοδήγηση του Kevin Antunes και τους Ric’key Pageot στα πλήκτρα, Brian Frasier-Moore στα ντραμς, Monte Pittman στην κιθάρα και τις Kiley Dean και Nicki Richards στα φωνητικά.

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!