Απρόοπτο σε συναυλία της Katy Perry (video) • Hit Channel


Από ένα απρόοπτο τεχνικό πρόβλημα σημαδεύτηκε πρόσφατη συναυλία της Katy Perry. Συμβαίνουν και στις μεγαλύτερες παραγωγές.

Ως μία παγκόσμια pop megastar, οι συναυλίες της Katy Perry πηγαίνουν σε εξωφρενικά άκρα με τη σκηνογραφία, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του «Swish Swish» στα φετινά VMAs.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται εν μέσω της περιοδείας της, όπου ένα μέρος του σκηνικού περιλαμβάνει μία κατασκευή που έχει σχήμα του Κρόνου και αιωρείται στον αέρα, με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια επάνω, να περιβάλλεται από άλλους πλανήτες.

Κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στο Nashville των Ηνωμένων Πολιτειών την προηγούμενη Τετάρτη (18/10), το πλανητικό σκηνικό κόλλησε και έμεινε τον αέρα, το οποίο ήταν εξαιρετικό από επιστημονική άποψη, αλλά για την ίδια την Katy Perry που κρεμόταν αβοήθητη.

«Έχω πραγματικά κολλήσει», είπε στο πλήθος. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κολλαωω στο διάστημα. Ξέρω ότι είμαι διαστημικός δόκιμος, αλλά στην πραγματικότητα αυτό το πράγμα έχει κολλήσει τώρα.»

Καθώς η Katy Perry κρεμόταν στον αέρα, κράτησε την ψυχραιμία και διασκέδασε το κοινό: «Θα κολλήσω εδώ για πάντα», είπε. «Τι πρέπει να κάνω; Πρέπει να πω κάποια αστεία; Πρέπει να πω μερικές ιστορίες; Πρέπει να τραγουδήσω ένα άλλο τραγούδι; »

Τελικά, ο «πλανήτης» κατέβηκε, η Katy Perry επέστρεψε στη σκηνή και η παράσταση συνεχίστηκε. Στιγμές όπως αυτές δείχνουν ότι ακόμη και οι μεγαλύτερες παραγωγές δεν μπορούν να αποφύγουν τα τεχνικά ζητήματα.

Δείτε το βίντεο με το απρόοπτο περιστατικό:

Δείτε επίσης: Η εντυπωσιακή έναρξη
της περιοδείας «Witness: The Tour» της Katy Perry

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!