Έρχεται το καινούριο άλμπουμ του Machine Gun Kelly


Οι λεπτομέρειες για το νέο δίσκο του Machine Gun Kelly έγιναν γνωστές.

Ο Machine Gun Kelly αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο του άλμπουμ, «bloom».

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, κατά κόσμον Colson Baker, ξεκίνησε την καριέρα του ως έφηβος για να γνωρίσει αλματώδη άνοδο από τα τέλη του 2011. Μετρά δύο δισκογραφικές δουλειές, τις «Lace Up» (2012) και «General Admission» (2015) και ένα EP.

Το επερχόμενο «bloom» περιέχει τραγούδια όπως το «Bad Things» με την Camila Cabello, το «Trap Paris» μαζί με τους Quavo και Ty Dolla $ing και το «At My Best» με την υποψήφια για Oscar ηθοποιό και πολυπλατινένια τραγουδίστρια Hailee Steinfeld.

Στις 28 Απριλίου θα γίνει διαθέσιμο και άλλο ένα single με τίτλο «Let You Go».

Στο «bloom» θα συναντήσουμε guest εμφανίσεις από τους James Arthur και DubXX, σε παραγωγή των The Futuristics (Chris Brown, Bruno Mars), Happy Perez (Frank Ocean, Miguel), Sonny Digital (21 Savage, Future) και Jesse Shatkin (Sia, Charlie Puth).

 

Το εξώφυλλο του «bloom».

«Ο MGK είναι ένας από τους πιο πολύπλευρους δημιουργούς γύρω και είναι τιμή να παρακολουθείς και να είσαι μέρος της εξέλιξής του ως καλλιτέχνης. Η ιστορία του δε μοιάζει με καμία άλλη, ο ήχος του είναι τόσο ακατέργαστος και έντονος και το νέο άλμπουμ του αποδεικνύει ότι MGK είναι στην κορυφή του παιχνιδιού του αυτή τη στιγμή.», τόνισε ο Sean «Diddy» Combs.

Το πρώτο Νο1 hit του 27χρονου Machine Kelly Gun στα pop ραδιόφωνα, το «Bad Things», προτάθηκε για την Κορυφαία Ραπ Συνεργασία στα Billboard Awards. Επιπλέον, το τραγούδι συγκέντρωσε πάνω από 463 εκατομμύρια streams διεθνώς, με περισσότερες από 4 εκ. μονάδες κατανάλωσης παγκοσμίως (συνδυασμός streams και downloads). Το ραδιοφωνικό κοινό του «Bad Things» εκτιμάται σε 145+ εκ. άτομα. Το τραγούδι χρησιμοποιεί ένα διαφοροποιημένο ρεφρέν του «Out Of My Head» των Fastball από το 1999.

Το τωρινό single του Machine Gun Kelly, το «At My Best» με τη συμμετοχή της Hailee Steinfeld, απαριθμεί έως τώρα 15,8 εκ. αναπαραγωγές στο Spotify.

Το «bloom» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 12 Μαΐου από τις EST 19XX / Bad Boy / Interscope / Universal Music.

Οι τίτλοι τραγουδιών του «bloom»

01. the gunner
02. wake + bake
03. go for broke (ft. James Arthur)
04. at my best (ft. Hailee Steinfeld)
05. kiss the sky
06. golden god
07. trap paris (ft. Quavo + TY Dolla $ign)
08. moonwalkers (ft. DUBXX)
09. can’t walk
10. bad things (με την Camila Cabello)
11. rehab
12. let you go
13. 27

 

 

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!