Η Katy Perry και οι Migos εύχονται «Bon Appétit» με νέο single • Hit Channel


Η Katy Perry σερβίρει το «πιάτο» που ετοίμαζε: Μία νέα συνεργασία και ένα καινούριο τραγούδι, δεύτερο κατά σειρά για τη φετινή χρονιά.

Οι θαυμαστές της Katy Perry παίρνουν άλλη μία γεύση από το επερχόμενο άλμπουμ της, με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού «Bon Appétit». Συμμετέχει το hip hop τρίο των Migos από την Ατλάντα.

Συν τοις άλλοις, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια θα πραγματοποιήσει την τρίτη εμφάνισή της ως μουσική καλεσμένη στο φινάλε της σεζόν του «Saturday Night Live», που θα προβληθεί στις 20 Μαΐου.

Το «Chained To The Rhythm», το πρώτο single από το νέο δίσκο της, έχει πιστοποιηθεί ως πλατινένιο στις Η.Π.Α. και οι αναπαραγωγές στο Spotify ξεπέρασαν τα 3 εκ. από την πρώτη ημέρα, σημειώνοντας ρεκόρ για την καλύτερη πρώτη ημέρα single από γυναίκα καλλιτέχνη στην ιστορία της πλατφόρμας. Συνολικά, οι αναπαραγωγές ήχου και εικόνας προσπέρασαν τα 500 εκ. παγκοσμίως μέσα στις πρώτες δέκα εβδομάδες κυκλοφορίας.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το «Chained To The Rhythm» αναρριχήθηκε στο Νο1 των airplay charts και έγινε το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό hit των τελευταίων 12 μηνών. Το single κυριάρχησε επίσης στα airplay charts χωρών όπως οι Ιρλανδία, Αυστραλία, Γερμανία, Ιταλία, Φινλανδία, Ισπανία, Δανία, Πολωνία και Ιαπωνία. Το θεαματικό video clip – υπερπαραγωγή που μας ξενάγησε στην ουτοπία μας ξενάγησε στην ουτοπία της «Oblivia» με αρκετές vintage δόσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες η Katy Perry ζήτησε από τους ακολούθους της στα social media να της φτιάξουν μία… πίτα, γράφοντας ότι μπορεί να τους περίμενε μία έκπληξη, με αποτέλεσμα ο προσωπικός λογαριασμός της να κατακλυστεί από τις γαστρονομικές δημιουργίες των θαυμαστών της.

Τελικά, το «πιάτο» που μας σερβίρει η ίδια δεν είναι άλλο από τη σύμπραξη με τους Migos στο «Bon Appétit», το οποίο έγραψαν μαζί με τους Max Martin, Shellback, Oscar Holter και Ferras Alqaisi. Καλή όρεξη!

Η Katy Perry έκανε ντεμπούτο με την Capitol Records το 2008 με το «One of the Boys», έχοντας υπογράψει με την εταιρεία το 2007. Καθιερώθηκε ως παγκόσμια superstar με το ακριβώς επόμενο άλμπουμ, «Teenage Dream» (2010). Το «PRISM», η δουλειά που κυκλοφόρησε το 2013 έκανε πρεμιέρα στο Νο1 του iTunes σε 100 χώρες και πούλησε πάνω 12,5 εκ. αντίτυπα διεθνώς.

Με τα singles «Firework» και «Dark Horse» να έχουν περάσει το κατώφλι των 10 εκατομμυρίων, συμπεριλαμβανομένου των πωλήσεων και των stream, η Katy Perry είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης που έχει κερδίσει δύο Διαμαντένια Digital Single Βραβεία από τη RIAA.

Στα 10 έτη παρουσίας της στην Capitol, έχει απαριθμήσει συγκεντρωτικά 18+ δισεκατομμύρια streams μαζί με πωλήσεις άλμπουμ πάνω από 40 εκ. και τραγουδιών πάνω από 125 εκ. Η Katy Perry είναι το άτομο με τους περισσότερους ακολούθους σε όλο τον κόσμο στο Twitter. Έχει τραγουδήσει μπροστά σε δύο εκατομμύρια ανθρώπων κατά το «Prismatic World Tour» των 151 συναυλιών και έχει υπάρξει επικεφαλής του show ημιχρόνου στο «Super Bowl XLIX» (2014), το οποίο ήταν το show της διοργάνωσης με την υψηλότερη καταγραφείσα τηλεθέαση.

Δείτε επίσης:
Το making of του «Chained To The Rhythm» αποκαλύπτεται

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!