Ζήνα Κουτσελίνη – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αγκαλιά μετά το τέλος της κόντρας τους – ΒΙΝΤΕΟ


Σε εκδήλωση συναντήθηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ζήνα Κουτσελίνη. Οι δύο γυναίκες, των οποίων οι σχέσεις στο παρελθόν είχαν ψυχρανθεί, έδειξαν να έχουν αφήσει στο παρελθόν όσα τους χώριζαν και κατεγράφησαν από τις κάμερες να συνομιλούν, ενώ φωτογραφήθηκαν και μαζί.

Σχετικά με την συνάντησή τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέφερε: «Έχουμε μιλήσει με τη Ζήνα εδώ και ένα χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι λόγω φόρτου εργασίας εκείνη και λόγω των δικών μου υποχρεώσεων στο σπίτι δεν έχουμε καταφέρει να πούμε δυο πράγματα εκτός κάμερας. Θα γίνει και αυτό! Ναι από τις ευχές για τον γιο μου ξεκίνησε. Επειδή συνεργαζόμασταν με τη Ζήνα εγώ προσωπικά έχω μία πολύ καλή ανάμνηση από εκείνη!».

Από την πλευρά της η Ζήνα Κουτσελίνη είπε: «Το περίμενες ότι θα αγκαλιαστούμε; Ούτε εγώ! Δεν ήξερα ότι θα ήταν εδώ. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πει εδώ και ένα χρόνο να συναντηθούμε, όμως μια η εγκυμοσύνη, η γέννηση του μωρού της μετά, μια οι δικές μου δουλειές που εγκυμονούσαν κινδύνους, αν δεν δούλευα σκληρά. Δώσαμε αυτή την αγκαλιά εδώ.

Συγκινήθηκα που την είδα. Αν κανείς μπορούσε να μετρήσει την καρδιά μου, θα έβλεπε ότι ανέβηκαν οι σφυγμοί, γιατί πραγματικά την Κωνσταντίνα την έχω αγαπήσει! Δούλεψα σκληρά για εκείνη, ώστε και η εκπομπή της να πάει καλά και εκείνη να προοδέψει επαγγελματικά. Κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν, αλλά είναι όλα παρελθόν, γιατί στη ζωή έχω μάθει να συγχωρώ και να με συγχωρούν.

Έχω τραβήξει έναν άλλον επαγγελματικό δρόμο, όμως η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο που όπως στήριξα, θα συνεχίζω να στηρίζω, γιατί πραγματικά την πιστεύω. Ο καθένας μας πια τράβηξε τον επαγγελματικό του δρόμο. Εγώ την ευχαριστώ, γιατί η τότε κακή κοινή μας στιγμή με οδήγησε να βγω μπροστά στην κάμερα, οπότε της οφείλω την καριέρα μου την μετά!».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!