Ζαφείρης Μελάς για Σταμάτη Γονίδη: «Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε»


Viral έγιναν πριν από λίγες ημέρες ο Ζαφείρης Μελάς και ο Σταμάτης Γονίδης με το φιλί που έδωσαν στο στόμα. Η κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα συνάντησε τον Ζαφείρη Μελά και ο τραγουδιστής μίλησε για το πολυσυζητημένο φιλί.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: «Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!». Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε στην αρχή ο Ζαφείρης Μελάς.

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ».

«Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», πρόσθεσε.

«Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!», κατέληξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!