Yamasss … Ήρθε για να γίνει στέκι στο Χαλάνδρι

Το Yamasss είναι από τα λίγα μαγαζιά που θα βρεις κόσμο όλων των ηλικιών και παρόλο που κερδίζει επάξια τον τίτλο του καλού εστιατορίου, κερδίζει έξτρα πόντους για τη το σέρβις του, την κουζίνα του, το προσωπικό του αλλά και τους ιδιοκτήτες του!!


Ήρθε στο Χαλάνδρι με κλασική αλλά με μοντέρνα στοιχεία– κουζίνα σε επιμέλεια πολύ γνωστού Σέφ, και φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση μαγαζιού για φαγητό αλλά και γλέντι !!

1

Λίγο-πολύ είναι το μαγαζί που όλοι θέλαμε να δούμε σε ένα τέτοιο μέρος σαν το Χαλάνδρι. Ένα μαγαζί που υποστηρίζει πολύ καλά το σημείο αλλά και το μέρος όπου βρίσκεται αφού συνδυάζει τα πάντα.

2

Δημιουργεί, αναλόγως την μέρα διάφορα μουσικά events και καταστάσεις που καταλήγουν σε πολύ γλέντι με Ελληνική μουσική μέχρι πρωίας

4

5

Μοδάτο, νεανικό Και ναι θα το έλεγες και λίγο ιδιαίτερο … Μπορείς να φάς πολύ καλά να χορτάσεις και να πληρώσεις πολύ οικονομικά αφού ο τιμές του είναι αρκετά καλές για τα δεδομένα της εποχής.

6

Το Yamasss είναι από τα λίγα μαγαζιά που θα βρεις κόσμο όλων των ηλικιών και παρόλο που κερδίζει επάξια τον τίτλο του εστιατορίου κερδίζει έξτρα πόντους για τη το σέρβις του, την κουζίνα του, το προσωπικό του αλλά και τους ιδιοκτήτες του!!

7

Είναι σύνηθες φαινόμενο να το βλέπεις γεμάτο, καθότι ξεχωρίζει για τον πολύ καλό του κόσμο και το γρήγορο σέρβις. 

 

 

 

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!