Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς: Είναι αλήτες όσοι έγραφαν ότι έχω AIDS- Μου κατέστρεψαν την ζωή για 15 χρόνια


Ξέσπασε ο Σταύρος Ζαλμάς σε συνέντευξή του αναφερόμενος σε παλιότερα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έπασχε από AIDS.

Ο ηθοποιός που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» δήλωσε: «Έγραψαν εμμέσως πλην σαφώς ότι έπασχα από AIDS. Το μόνο που έκανα ήταν ότι θύμωσα και είπα άστους να πάνε στο δι@@λο. Έπρεπε να έχω κινηθεί νομικά, αλλά τότε δεν είχα τα μυαλά που έχω τώρα, ήμουν πολύ αφελής και εκτός συστήματος.

Τα κτήνη που μου κατέστρεψαν τη ζωή για 15 χρόνια, δεν ζήτησαν ποτέ συγγνώμη. Ο κόσμος δεν με ρωτούσε αν έχω AIDS, αλλά άνοιγε δρόμο να περάσω, γιατί εκείνα τα χρόνια θεωρούταν πανούκλα, ήταν κοινωνική πανούκλα. Οι άνθρωποι που έγραψαν ότι έχω AIDS είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως, αν είχα κινηθεί νομικά τώρα θα είχα μία πολυκατοικία παραπάνω».

Στην συνέχεια ανέφερε: «Η αναγνωρισιμότητα δεν με τρόμαξε, αλλά με έκανε για λίγο χαζό. Είναι ο χαρακτήρας που έπλασες ξαφνικά σε ένα σίριαλ και σου έδωσε την εξουσία ενός πρωθυπουργού. Μπορεί να πέσεις στην ανοησία να θέλεις να συντηρήσεις αυτή την εικόνα του χαρακτήρα που υποδύεσαι στην καθημερινότητα» είπε ο Σταύρος Ζαλμάς αναφερόμενος στην επιτυχία του στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!