Ξέσπασε ο Κώστας Χατζής: Τι έχει κάνει ο Γιώργος Νταλάρας; Έχουμε ξεχάσει;


Συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στο “Τετ Α Τετ” παραχώρησε ο Κώστας Χατζής. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδοποιός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα υπενθυμίζοντας το σημαντικό του έργο στον χώρο του πολιτισμού.

«Μην μπερδεύουμε την διαφήμιση, το θέμα είναι όμως πως την κάνουμε. Εγώ δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά, ξέρω όμως πόσο έχουν συμβάλλει πάρα πολλά άτομα μέσα στον χώρο του πολιτισμού. Ξεχνάμε κάποια πράγματα. Τι έχει κάνει ο Νταλάρας; Έχουμε ξεχάσει; Ξέθαψε όλους τους λαϊκούς τραγουδιστές και τους έφερε πάλι στην επιφάνεια. Πόσο έχει προσφέρει λοιπόν στον χώρο του πολιτισμού; Τώρα μην τον κατηγορούμε, μην κάνουμε κάτι τέτοια πράγματα», είπε ο Κώστας Χατζής.

«Έπειτα υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν προσφέρει και επιμένουν να προσφέρουν. Δεν ξέρω όμως τώρα, δεν το παρακολουθώ. Δεν παρακολουθώ καθόλου την αγορά. Εμένα με ενδιαφέρει πόσο μπορούμε να είμαστε χρηστοί μέσα στο σύστημα αυτό», πρόσθεσε.

«Εσάς σας έκαναν ποτέ πρόταση για κάποια διαφήμιση, για να χρησιμοποιήσουν το πρόσωπο σας;» ρώτησε ο παρουσιαστής, με τον Κώστα Χατζή να απαντά: «Όχι, έχω τις απόψεις μου αλλά μπορεί να μην μπορώ να τις νικήσω. Μπορώ όμως κάτι να καταφέρω. Επειδή καμιά φορά λέμε για «αυτό που βρήκαμε». Ωραία, βρήκαμε την φουστανέλα και τα τσαρούχια και μαγειρεύαμε με τα καυσόξυλα αλλά βλέπεις ότι σήμερα έχουμε ηλεκτρική κουζίνα και ψυγεία. Γιατί δεν κρατάμε δηλαδή αυτά που βρήκαμε; Άρα, λοιπόν, και σήμερα υπάρχει μια αλλαγή αλλά κάνουμε τα ίδια πράγματα».

 

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!