Ξέσπασε ο Ηλίας Βαλάσης για την επίθεση που δέχτηκε: «Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια – Μην λέτε ηλιθιότητες» – ΒΙΝΤΕΟ


Στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γειά σου» βρέθηκε καλεσμένος ο Ηλίας Βαλάσης, το μεσημέρι του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου.

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας», μίλησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, εξαιτίας μιας δήλωσης που έκανε για τη σύζυγό του, η οποία παρερμηνεύτηκε.

«Είπαν στην τηλεόραση ότι εγώ είμαι σεξιστής και πατριαρχικός, επειδή είπα ότι “η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι της γυναίκας μου, που μεγαλώνει τα παιδιά μας” και παρεξηγήθηκα. Η πιο δύσκολη και υπέροχη δουλειά του κόσμου, με ένα μωρό στην αγκαλιά και άλλα δύο να τα διδάσκει, να φροντίζει και να καθαρίζει το σπίτι, να κάνει όλα αυτά και αυτό παρεξηγήθηκε;», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Βαλάσης εμφανώς ενοχλημένος.

«Δεν έχετε ιδέα από οικογένεια, δεν έχετε ιδέα από παιδιά. Δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει αυτό και ανοίγετε το στόμα σας και λέτε ηλιθιότητες. Αν θες να μιλήσεις για ένα φαγητό, πρέπει να το έχεις δοκιμάσει πρώτα», σημειώνει ο ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Είπαν έναν σκασμό σκατολογίες. Ας είμαστε λίγο λογικοί, να ακούμε», τονίζει ο Ηλίας Βαλάσης.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!