Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά: «Κάνει 5%, πρόμο τους κάνουμε, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα»


Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε σήμερα (8/11) η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τον θυμό της και την αγανάκτησή της με τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στη χθεσινή (7/11) εκπομπή της, για τον τρόπο με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της χειρίζονται την κόντρα του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Light.

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Κόψτε όλο το απόσπασμα, το μοντάρατε λάθος. Είπε ότι η εκπομπή σε εξευτελίζει! Η Φαίη είπε ότι σ’ εξευτελίζουμε εμείς! Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Αυτό είπε η Φαίη» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου σε έξαλλη κατάσταση.

Η παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας: «Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Αμέσως μετά τις διαφημίσεις δείξτε το απόσπασμα της Σκορδά. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες και τους διώχνουν κάθε χρόνο.

Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν άνθρωποι όπως εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία, πραγματικά με πολύ σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Κόψτε το απόσπασμα της Σκορδά και μετά θα το σχολιάσει ο Ανδρέας. Δεν πειράζει θα κάνει μία μονάδα παραπάνω σήμερα».

Κλείνοντας το θέμα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά σε καμία εκπομπή και καμία παρουσιάστρια να σηκώσει το δάχτυλο και να πει σε μένα ότι δεν σέβομαι τους συνεργάτες μου. Εμένα, που οι συνεργάτες μου είναι ίδιοι, δεν τους αλλάζω κάθε χρόνο για να σώσω τον ποπό μου! Πραγματικά, να βγει ένας να πει αν έχω φερθεί άσχημα σε συνεργάτη μου. Όντως ο κόσμος επιλέγει ποιον θα δει και ποιον όχι».

«Και κάτι τελευταίο. Αν ποτέ στη δικιά μας εκπομπή ή σε εμένα, είχε έρθει καλεσμένος ο κ. Γαρδέλης και είχε εξισώσει την ομοφυλοφιλία με την κτηνοβασία, δεν θα έβγαινα μετά από break και θα συνέχιζα να έχω τον ίδιο καλεσμένο. Το έχω αποδείξει σε δικηγόρους, σε Μπέους κι αυτά. Το τηλέφωνο κλείνει και ο καλεσμένος φεύγει! Γιατί για μένα αυτό είναι σεβασμός!» κατέληξε.

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!