Ξέσπασε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πολλοί από αυτούς που είδαμε και κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα


Τον ντόρο που προκλήθηκε γύρω από την προσωπική ζωή του Γιάννη Στάνκογλου, σχολίασαν σήμερα (9/12) στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Κατά τη διάρκεια του σχολιασμού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε για τον τρόπο με τον οποίο οι δημοσιογράφοι κατά καιρούς έχουν ασχοληθεί με την προσωπική της ζωή.

«Έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Εδώ πέρα ήμουν σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου και το ποιος είναι. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω;», ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακόμα, πρόσθεσε ότι: «Ή ρεπορτάζ που έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου, στη θεία μου, στους κολλητούς μου. Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Πολλοί από αυτούς που είδαμε και κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα».

διαβάστε περισσότεραΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!