Βραβεία ΕΜΜΥ: Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς

Όλα όσα έγιναν στην λαμπερή βραδιά.


Το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκε στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες η 65η απονομή των Βραβείων Emmy.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχτηκε η σειρά «Breaking Bad», που κέρδισε το βραβείο Emmy Καλύτερης Δραματικής σειράς, έπειτα από τρία συνεχόμενα χρόνια υποψηφιοτήτων.

Το «Modern Family» κατάφερε να κερδίσει για μία ακόμα χρονιά, την τρίτη συνεχόμενη, το βραβείο της Καλύτερης Κωμικής Σειράς ενώ απέσπασε επίσης και αυτό της Σκηνοθεσίας σε Κωμική Σειρά.

Η σειρά «Homeland» δεν θα μπορούσε να λείπει από την βραδιά των τηλεοπτικών βραβείων, δίνοντας για μια ακόμα χρονιά το Βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου στην Κλερ Ντέινς, κερδίζοντας παράλληλα και αυτό του Καλύτερου Σεναρίου Δραματικής Σειράς.

 dd1683abec1b5b5cf15a2318b2191da6

Κλερ Ντέινς

Την έκπληξη πραγματοποίησε ο Τζεφ Ντάνιελς από την σειρά «The Newsroom» που απέσπασε το Βραβείο Α’ Αντρικού Ρόλου σε Δραματική σειρά, ενώ με το αντίστοιχο σε Κωμική σειρά αποχώρησε ο Τζιμ Πάρσονς του «The Big Bang Theory».

 The 65th Annual Emmy Awards - Press Room

Τζεφ Ντάνιελς

 The 65th Annual Emmy Awards - Press Room

Τζιμ Πάρσονς

Η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους της σειράς «Veep» κέρδισε το Emmy Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Κωμική Σειρά, στερώντας το από την Τίνα Φέι του «30 Rock» και την Λένα Ντάνχαμ της επιτυχημένης σειράς «Girls», που ήταν επίσης υποψήφιες.

 The 65th Annual Emmy Awards - Press Room

Τζούλια Λούις-Ντρέιφους

Στην κατηγορία των τηλεοπτικών Μίνι Σειρών και Ταινιών, νικήτρια αναδείχθηκε η ταινία «Behind the Candelabra» που κέρδισε τις εντυπώσεις με τον 69χρονο Μάικλ Ντάγκλας να αποσπά το πρώτο του Βραβείο Emmy για το Α’ Αντρικό Ρόλο. Στην αντίστοιχη γυναικεία κατηγορία (που πέρυσι έδωσε το πρώτο βραβείο Emmy στην Τζουλιάν Μουρ) νικήτρια αναδείχτηκε η Λόρα Λίνεϊ, για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «The Big C: Hereafter».

 The 65th Annual Emmy Awards - Press Room

Μάικλ Ντάγκλας

Το βραβείο Καλύτερου Παρουσιαστή σε Ριάλιτι/Ριάλιτι-Διαγωνισμό κέρδισε η Χάιντι Κλουμ και ο Τιμ Γκαν για το «Project Runway».



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!